Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 271227132714 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
18-12-2017, ora 09:18
Crisssta
Nu este medic/terapeut
Crisssta
Eu sunt mega multumita ca am reusit cu ocazia operatiei sa renunt si la fumat, sper sa ma tina ca si eu simt nevoia sa mai fumez pentru ca abia au trecut 6 saptamani.Si cand am ramas gravida m-am lasat si dupa 4 ani m-am apucat iarasi.acuma cu operatia am avut iarasi o motivatie si sa uit de tutun...Incercati si voi...cu toate ca e mega greu...dar am reusit si sunt mandra de mine...
Carmen stai linistita ca nu cred ca s-a intamplat nimic mai mult decat sperietura...dar asta te va face sa fi mult mai atenta:)
Si da Carmen, puteai negocia operatia...asta stiam si eu...stiu pe cineva care a negociat 1200euro...si nu e putin deloc..
0
18-12-2017, ora 09:22
Mary_ct
Nu este medic/terapeut
Mary_ct
Fetelor au ramas 3 zile pana cand am sa ajung si eu in randul vostru...incep sa fiu emotionata. Am facut sambata ecografia mamara si m-a dazamagit doctorul, a spus ca nu prea am spatiul pentru implant. Ecografia am facut-o la Milano si de aceea eu nu il ascult pe doctor sunt in continuare optimista(nu stiu doctorii de aici meseria ca si aia din Romania :))
0
18-12-2017, ora 09:31
Aisha11
Nu este medic/terapeut
Aisha11
@Alexa899 din punctul asta de vedere am fost multumita, recuperare foarte usoara, cicatricile acum sunt o linie alba, nu am nici un fel de problema din punct de vedere medical, chiar zilele trecute am facut ecografia de 1an si totul e ok, implanturile sunt la locul lor, doar de marime sunt nemultumita si pot spune si de forma sanilor eu avand si inainte de operatie sanii in forma de lacrima si acum avand implanturi anatomice sanii sunt ascutiti pot spune si nu sunt plini in partea de sus...sunt nevoita sa port sutien si acum...in fine daca as da timpul inapoi as alege un implant rotund si mult mai mare
0
18-12-2017, ora 09:37
Aisha11
Nu este medic/terapeut
Aisha11
O sa incarc o poza mai tarziu :)
0
18-12-2017, ora 09:40
Aisha11
Nu este medic/terapeut
Aisha11
In legatura cu solarul, eu am mers dupa aproximativ 2 luni jumate, mi am acoperit cicatricile de vreo cateva ori apoi am mers fara.
0
18-12-2017, ora 09:40
lorelei2
Nu este medic/terapeut
lorelei2
Eu cu o zi inainte de operatie am niste indoieli groaznice. Ma gandesc la o eventuala alta sarcina dupa, putin probabil, dar totusi posibil. Si dupa o sarcina sunt absolut sigura ca ar trebui sa ma reoperez. Si la cat de frica si groaza mi-e acum, nu stiu cum as mai putea sa trec o data prin asta. Plus ideea de corp strain, contractura, reoperatie dupa cel putin 10 ani. Si daca te horasti vreodata sa le scoti, ma gandesc ca arata mai rau ca inainte
0
18-12-2017, ora 10:31
carmensz
Nu este medic/terapeut
carmensz
Be Happy, multumesc de raspuns, mi-a mai venit inima la loc. Nu am cazut pe sani efectiv ci m-am sprjinit in maini si m-am incordat teribil, m-a durut cam un sfert de ora dupa. O durere constanta exista tot timpul dar e redusa, cred ca e normal.
Lorelei daca ai asa mari indoieli, nu o face. Eu mi-am dorit enorm, abia asteptam sa vina ziua cea mare si stiu sigur ca nu mai doresc alta sarcina. Si in conditiile astea, din cauza durerilor imense, m-au incercat ganduri negre. Mai bine mai asteapta daca nu esti sigura, sa nu iti fie jena de medic sa ii zici ca te-ai razgandit. Eu asta-vara m-am razgandit ca nu eram pregatita. Nu vei fi nici prima nici ultima care in ultimul moment renunta. Dar iti spun din proprie experienta ca tot o vei face, si atunci vei fi fericita, dar important e sa fie momentul potrivit.
In legatura cu pretul, asta e, acum nu mai are rost sa imi bat capul ca nu am negociat, am platit 5000 de euro, dl. Bratu, clinica si personalul au fost de exceptie, sper ca si rezultatul sa fie pe masura. Bine ca i-am avut din economii, sa dea Dumnezeu sa putem ii facem la loc.
0
18-12-2017, ora 10:31
Mădă02
Nu este medic/terapeut
Mădă02
Lorelei esti prea pesimista..nu mai pune raul in fata, ar trebui sa te gandesti ca o sa fie totul bine, eu asa am gandit si a fost ok.
1
18-12-2017, ora 10:32
MadalinaRox
Nu este medic/terapeut
MadalinaRox
Lorelai.sper sa nu te superi, dar așa face maikmea knd nu prea vrea sa facă cv, găsește tot felul de scuze, ca poate se convinge pe ea si are motiv s nu mai facă. :)) pe mine ma amuza si o cunosc când face așa, si așa te simt si pe tine acum.

Eu una mi-am dorit f mult, si am trecut peste orice fel de argumente descurajatoare. Dacă ramân însărcinată, si se lasa după alaptare( deși e probabilitate sa nu se lase, ca poate faci sport, sau si genetic bun), foarte bine, fac alta. Și-așa as vrea sa fie mai mari :))
Cât despre restul bolilor, poate le făceai si dacă nu aveai operația. Știu si eu, vreo infecție netratată, orice se poate intampla.
Important e sa respecți indicațiile medicului, sa ai grija de sănătatea ta, si depinde si de cum e soarta fiecăreia.
Dacă esti fericita si mulțumită de cum arați, altfel privești viața si evenimentele care si loc in ea.
Te pup.
Si gândește-te bine dacă vrei s faci asta, dacă ai nevoie, dacă te va face fericita.
0
18-12-2017, ora 11:00
lorelei2
Nu este medic/terapeut
lorelei2
Pai am dubii clar, nu am negat deloc asta. De avut nevoie, clar am, se vede si in poza de profil, asta e motivul pt care m-am gandit la asta, numai ca n-am cum sa nu ma gandesc la urmari.
0
18-12-2017, ora 11:09
MadalinaRox
Nu este medic/terapeut
MadalinaRox
Sunt unele persoane care ar fi perfect mulțumite cu ce au, doar sa nu treacă printr-o intervenție de genul. Aici tine doar de tine, de ce simți tu, dacă vrei sau nu.

având in vedere rezultatul, as trece încă de câte ori ar fi necesar, prin asta, adică nu mi s-a părut f greu. Operația in sine e chiar usoara, si prima zi, după aia vor fi cv dureri, oboseala.dar sunt trecătoare. Dacă ai cv timp liber, si ajutor, te descurci perfect.
Acum sunt bucuroasa k îmi permit sa caut lenjerie p net, știind ca am ce sa bag in ea. :))
o femeie frumoasa e si încrezătoare, emana alte energii in jurul ei, pozitive, atrage pozitivism...
0
18-12-2017, ora 11:18
MadalinaRox
Nu este medic/terapeut
MadalinaRox
Uite, eu am căutat un forum ca sa mai adun informații, si am dat peste forumul asta. Îmi doream de mai demult sa îmi pun silicoane, dar na, nu era un gând serios.

Când am venit anul asta de la mare, am început sa ma gândesc mai serios. Eu am luat anul asta anticoncepționale, si mi s-au umflat sânii, si Wow...si prietenul a observat, îmi zicea ca c sani mari am, sutienele erau pline, si îmi placea muuult.
Altfel mergeam p strada, astfel ma iubeam cu prietenul :))) adik totul părea mai bun, când știam k sunt mai atrăgătoare.
Si mi-am zis k vreau s am efectul asta in permanenta.
Așa ca am venit de la mare cu gândul la implanturi, si am început sa caut informații.

Cum am dat d acest forum, hotărârea a devenit irevocabila. Fetele erau mega încântate, vorbeau de sani, de sutiene, de marimi, doctori. M-au convins! Fără sa intreb nimic, doar citind discuțiile. Așa ca am făcut o lista de vreo 3 doctori, din pozele analizate, m-am gândit la c mărime mi s-ar potrivi, si am mers la consultație cu temele făcute, cu mega emoții.d-astea.

Am fost la 2 medici...si eu in dubii cu privire la marca implantului...dimensiune.data operației. Dar niciodată dacă s fac sau nu.
0
18-12-2017, ora 11:58
Denisa1
Nu este medic/terapeut
Denisa1
Bia eu m-am operat la sfarsitul lunii septembrie si in noiembrie deja era foarte frig, iar cand ajungeam pana la masina era ciudata rau acea senzatie.Am simtit-o doar foarte putin pentru ca eram recent operata, dar sigur e groaznic sa o ai in permanenta. M-am mai linistit acum, ma bucur ca nu am senzatia asta si nici sanii nu sunt tari, au fost doar dupa operatie.Acum sunt chiar foarte moi, eu nu simt diferenta dintre implant si san.
0
18-12-2017, ora 12:31
NaDda
Nu este medic/terapeut
NaDda
Buna fetelor. Eu am fost ghinionista in privința firelor topitoare. Organismul mi le-a respins și mi le tot da afara. Dl doctor a spus ca tot o sa îmi mai iasă pana se topesc ele. Aveți idee cam in cât timp se topesc ?
0
18-12-2017, ora 12:42
NaDda
Nu este medic/terapeut
NaDda
Și încă ceva Ma mai linisteste. In locurile unde Mi-au ieșit atele o sa îmi rămână semn ? Poate îmi spune cineva care a trecut prin asta.
0
18-12-2017, ora 12:45
lorelei2
Nu este medic/terapeut
lorelei2
Azi sunt f f f sensibila, poate si din cauza ca imi vine in curand ciclul, dar am momente in care zic, da, clar merg maine la operatie ca am nevoie, o sa arate frumos si o sa merite, si apoi dau inapoi, ca nu pot, mi-e prea groaza, e prea complicat. E groaznic ce simt, serios. Am o stare de spirit f proasta. Plus ca mai am si altele pe cap.
N-am fost niciodata f hotarata, iar acum ma afecteaza cred ca cel mai tare chestia asta.
0
18-12-2017, ora 12:52
MadalinaRox
Nu este medic/terapeut
MadalinaRox
Operația e simpla, eu abia așteptam s merg, s ma trezesc si sa constat ca am sani!! Eu zic sa mergi cu încredere...curaj..si capul înainte!!
Mâine p vremea asta vei fi hotărâtă :)) pupici
0
18-12-2017, ora 12:53
lorelei2
Nu este medic/terapeut
lorelei2
Si totusi daca vreodata vrei sa scoti implantele dintr-un motiv sau altul, aveti idee cum o sa arate?
1
18-12-2017, ora 13:29
carmensz
Nu este medic/terapeut
carmensz
La clinica la Timisoara, colega mea de camera isi scotea implanturile mamare, dupa 11 ani. Unul dintre ele s-a rupt, desi nu avusese vreun accident. Ea nu a mai dorit sa isi puna altele noi la 42 de ani, desi eu zic ca nu era varsta vreo problema. a trebuit sa isi faca si lifting. Sanii ei erau rotunzi si plini, deoarece in decurs de 11 ani pusese cateva kilograme pe ea, fara sa fie grasa deloc. Deci pana la urma, daca chiar vrei sa le scoti, sanii nu sunt distrusi, arata normal. Pe mine nu m-a descurajat, daca la 50 de ani o sa satur de implanturi, le scot si gata.
0
18-12-2017, ora 13:33
Belll33
Nu este medic/terapeut
Belll33
Loreley, cu siguranta o sa arate urat.Poate mai urat decat arata inainte de implant.Plus ca trebuiesc luate in calcul si cicatricile.Ce sa spun.decizia este la tine:)!Mult succes!
0
18-12-2017, ora 14:28
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Lorelei daca ai indoieli va fi nasol primele zile dupa operatie. S-ar putea sa regreti. Gandeste-te bine.
Si eu aveam indoieli, insa a fost mai mare dorinta de a-mi pune. Plus ca daca nu-mi puneam ramaneam cu acest regret si cred ca pana la urma tot aici as fi ajuns.
Cat despre scoaterea implanturilor, nu cunosc nici un caz, dar daca pornesti cu ideea asta mai bine nu-ti pui. Pentru ca nu vad sensul sa treci prin aceasta operatie si apoi sa le scoti. Singurul motiv pt.care ar putea fi scoase este cel medical, in caz ca faci contractura sau alta problema de genul.
0
18-12-2017, ora 14:36
lorelei2
Nu este medic/terapeut
lorelei2
Pai tocmai, nu pot sa nu ma gandesc pe termen lung. Pot fi motive pt care sa vrei sa le scoti, medicale in primul rand, estetice, habar n-am. Am citit zilele astea multe povesti de fete (nu din Romania) care ziceau ca vor sa le scoata. Acum motivele sunt diverse. Mai ales ca trebuie schimbate periodic, poate nu-ti mai permiti, sau nu mai ai chef, nu stiu. As vrea sa ma gandesc la toate posibilitatile
0
18-12-2017, ora 14:51
Cris_cc
Nu este medic/terapeut
Cris_cc
Eu mi am dorit de multi ani si acum stiind ca va urma si chiar se intampla imi e putin teama... ma gandesc dar nu stau eu asa si gata?
Sincer de fiecare data imi trece frica atunci cand vad pozele fetelor de pe forum si cand dau sutienul jos si nu mai ramane mare lucru... sau cand ma gandesc cat de greu gasesc un costum de baie etc. multe motive
Cu marimea potrivita sigur o sa fiu multumita iar in ceea ce priveste durerea m as duce si maine sa scap mai repede si sa ma refac mai repede.
Va pup pe toate si bine ca exista forumul acesta !
2
18-12-2017, ora 14:54
Sanduta57
Nu este medic/terapeut
Sanduta57
Salut, Lorelei!

Mult femei vor sa si le scoata si pentru ca au avut PIP sau implanturi cu solutie salina - implanturi de generatie veche, nu la fel de sigure ca cele din ziua de azi. De asta e bine sa consideri, aatunci cand iti alegi implanturile, vechimea pe piata, avantaje si dezavantaje cunoscute si asa mai departe, ca sa nu patesti ce au patit femeile care au ales, la vremea aia, PIP.

In ceea ce priveste aspectul dupa ce scoti implanturile, depinde de marimea implantului, calitate pielii, dar ma indoiesc ca lucrurile or sa stea boboc dupa ce scoti un implant dintr-un san cu mastopexie... Probabil ca daca le vei vrea scoasa, o sa trebuiasca sa treci printr-o mastopexie din nou. Sunt femei care au pornit de la sani foarte fermi, si-au pus implanturi de marimi mici/medii, asa incat in momentul in care implantul a fost scos, ele nu au necesitat lifting, doar putin lucru pe interior. Oricum aspectul final nu mai e nici pe departe cel pre-implant, nici macar in cazul lor. Un site pe care il poti accesa ca sa vezi diferite cazuri de implant/explant, sa compari evolutia implanturilor in timp sau sa iti clarifici unele nelamuriri e RealSelf.

Sincera sa fiu, daca as fi in locul tau, eu nu m-as mai gandi de doua ori, si as face operatia. Cred ca, cumva, si tu iti doresti indiscutabil sa o faci, doar ca iti este teama de rezultat, ori de ce se va intampla pe parcus. Insa cred, de asemenea, ca o mare parte din nesiguranta ta se datoreaza faptului ca inca nu ti-ai gasit doctorul 100% potrivit pentru tine, care sa iti alunge orice dubiu in privinta rezultatului, sa iti explice complicatii si solutii de a remedia problemele ce pot aparea in timp, si sa puna in balante dorintele tale cu ceea ce este medical posibil. Incearca sa te documentezi si sa mergi la multi, multi doctori - ia-o ca pe o experienta prelungita de invatare, de familiarizare cu procesul, cu ceea ce presupune operatia, cu expertiza si viziunile diferitilor medici. La finalul fiecarei consultatii, cantareste toata informatia pe care ai primit-o si decide - in primul rand, decide ce iti doresti tu de la medic, ce asteptari ai, ce nelamuriri si ce temeri, iar in al doilea rand, decide care sunt factorii care te-ar face sa ai incredere deplina in doctorul tau, si care sunt lucrurile care te sperie cel mai mult cand te gandesti la operatie.

Cu gandurile astea doua constant langa tine, alege un medic care sa ti se potriveasca 'ca o manusa', apoi discuta cu chirurgul pe mana caruia vrei sa mergi orice argument pro si contra ai in privinta operatiei. Daca el, omul caruia ii acorzi deplina incredere, va putea sa te linisteasca, mergi inainte si nu te mai uita inapoi. Daca insa ai in continuare dubii, dupa tot procesul, poate experienta nu este pentru tine - caz in care nu este nicio tragedie. Foloseste aia 5000 de euro si invita-ti sanii, asa cum sunt ei, intr-o excursie/vacanta super mega misto, si nu te mai gandi 'ce ar fi daca'.
1
18-12-2017, ora 15:52
carmensz
Nu este medic/terapeut
carmensz
Lorelei, dupa cum vorbesti, sincer mie nu mi se pare ca esti pregatita pentru pasul asta. Mai devreme ziceai ca poate mai faci un copil. E adevarat. sunt multe femei care si fac augumentare inainte de a naste dar crede-ma ca se modifica sanii destul de mult dupa o sarcina si clar ai nevoie de o noua revizie. Unele fete isi doresc atat de mult incat accepta si aceasta varianta, si isi pun si la 20 de ani, pentru ca vor sa fie fericite si la 20, nu numai la 30 cand poate apare copilul.
Daca nu esti pregatita sa accepti toate riscurile, mai bine nu o face. Mai ales cand o sa vezi ce chestii semnezi, la mine cel putin la clinica unde am mers, inainte de interventie am stat de vorba cu 4 medici cu specializari diferite si un avocat, fiecare spunandu-mi la ce riscuri de expui pe semnatura ta. Trebuie sa iti doresti ATAT de mult, si sa mergi cu incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine.
0
18-12-2017, ora 16:51
lorelei2
Nu este medic/terapeut
lorelei2
Mersi Sanduta pt postul lung. Nu stiu daca tu ai implante sau nu, dar eu maine am programata operatia. In medic am incredere, pt ca am auxit lucruri bune despre el si am vorbit cu femei operate de el. In general are rezultate bune. Intr-adevar nu mi-a explicat toate implicatiile, dar e vina mea ca nu l-am intrebat. Eu as vrea f mult sa am niste sani mai frumosi, altfel nu ajungeam aici, dar mi-e frica de ce implica implanturile pe termen lung. De durere si de cicatrici nu imi fac atatea probleme, stiu ca in max cateva luni o sa treaca, dar ideea de corp strain putin ma sperie. Nu stiu ce fel de implanturi aveau cele care vroiau sa si le scoata, dar unele le pusesera anul asta din ce am vazut si efectiv si-au dat seama ca nu sunt pt ele. Acum n-am idee ce marimi si-au pus, sau in ce conditii, numai ma gandeam ca se poate intampla (erau destul de multe care vroiau chestia asta).
Ce-i drept trebuia sa citesc mult inainte despre toate aspectele (in afara de forumul asta n-am mai prea citit), dar de curand am aflat ca s-a eliberat un loc si m-am programat.
Deci pe de o parte imi doresc f mult sa am sani mai frumosi, pe de alta parte ma sperie implicatiile pe termen lung. Am o fetita care cam doar pe mine ma are si trebuie sa ma gandesc la viitor. se poate sa vad eu totul mai negru decat este
0
18-12-2017, ora 17:17
Cake
Nu este medic/terapeut
Cake
Daca ai pornit la drum, nu renunta. In timp vei simti ca fac parte din tine. Lasa deoparte gandurile negre. Bafta!
0
18-12-2017, ora 17:47
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Lorelei si pe mine ma speria ideea de corp strain, insa sa stii ca dupa cateva sapt de la operatie nici nu o sa simti ca sunt avolo. Vor fi parte din corpul tau.
1
18-12-2017, ora 18:45
HaveFaith
Nu este medic/terapeut
HaveFaith
Lorelei eu m-am operat prima data in 15 Decembrie 2008. Nu am fost foarte mulțumită de rezultat, dar nici foarte nemultumita. Dar nu asta e important. Între timp am făcut 2 copii și i-am alăptat pe amândoi cate 8 luni și jumătate pt că atat au vrut. Sânii s-au modificat foarte mult in urma sarcinilor și alăptărilor așa încât am fost nevoita sa reintervin strict din motive estetice. Din alt punct de vedere nu am avut nici un fel de problema cu implanturile. În ăștia 9 ani cat le-am avut, i-am simțit mereu ca și când ar fi fost ai mei dintotdeauna, am făcut absolut totul ca înainte de operație, am avut aceeasi forța în mâini, nu am avut nici o complicație, implanturile in sine și zona din jurul lor aratau impecabil, s-au comportat impecabil in timp, ca și când nu ar fi existat acolo. Probabil că dacă îi puneam după cei doi copii i-aș fi păstrat fara nici un fel de probleme toată viața. Cred că dacă ai încredere în medicul tau și știi că ai un organism sănătos și care se vindeca normal nu ai de ce sa îți faci probleme. Îți doresc sa iei decizia cea mai buna pt tine. Succes!
0
18-12-2017, ora 19:02
lorelei2
Nu este medic/terapeut
lorelei2
Stiti ce as fi vrut sa-l intreb pe dr dar nu am indraznit? Daca sotiei i-a pus? :D. Cred ca asta era proba suprema
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 271227132714 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •