implantul mamar - va rog opinii, sfaturi

18-04-2013
irihuana
Nu este medic/terapeut
irihuana
Vreau sa mi fac operatia de marire prin implant allergan la Elena Marincea dar am citit numai de rau de ea. Cine s a mai operat la fix clinique? Ma puteti ajuta cu pareri concrete. La implant si a pus cineva 450 sau mai mult? Care e mai bun ca si rezultat pe viitor implantul subglandular sau submuscular? Am nevoie urgenta de niste raspunsuri.
12 comentarii
0
25-04-2013, ora 19:06
Victoria11
Nu este medic/terapeut
Victoria11
buna irihuana. Daca ai citit de rau despre ea, de ce vrei sa-ti faci acolo? eu nu am auzit pareri despre clinica asta. cred ca toate nelamuririle astea trebuie sa le vorbesti la o consultatie, depind mult si de fizionomia ta.
0
27-04-2013, ora 13:35
irihuana
Nu este medic/terapeut
irihuana
Buna, m-am operat de 3 zile la Fix Clinique (Dr.Elena Marincea) si in ciuda comentarilor urate de pe forumuri despre dansa am mers optimista. Vreau sa va spun tuturor ca mi a facut niste sani superbi si toata lumea s a comportat mai mult decat ok cu mine, ca sa nu mai vb de doamna dr Marincea care este un profesionidt adevarat si o femeie exceptionala. Sunt foarte multumita de alegerea pe care am facut o. Eu o recomand cu incredere pe doamna doctor Marincea. In ciuda aparemtelor este un medic desavarsit si cu multa experienta. Am optat pt allergan inspira de 450 cc. Sunt superbi. In aceiadi anestezie am facut si lipoaspiratie la gusa. Totul a decurs si decurge perfect.
0
28-04-2013, ora 18:41
paula willmann
Nu este medic/terapeut
paula willmann
Eu m-am operat de doua ori la fixclinique. Prima data am pus implanturi anatomice de 250 si din pacate unul s-a deplasat si am optat pentru implanturi rotunde de 360 de care sant foarte multumita. Arata foarte natural, daca nu vezi cicatricele nu sti ca sant implanturi. Si eu am vrut mai mari dar fizicul nu-mi permite, sant foarte mica in partea de sus. Doamna doctor e super ok si personalul la fel.
0
11-06-2013, ora 00:32
dora79
Nu este medic/terapeut
dora79
Eu m.am operat la Elena Marincea si nimic nu mi.a iesit bine, m.a desfigurat!Te face de nu te mai repara nimeni!Asculta.ti instinctul si nu te duce la ea!Bafta multa oricum!
0
11-06-2013, ora 10:49
irihuana
Nu este medic/terapeut
irihuana
Cum adica te a desfigurat?!!??! Da ne detalii sau nu mai faceti reclama negativa aiurea chiar nu este cazul. Eu am 2 operatii reusite la dansa si chiar nu mi imaginez cum de a * desfigurat* atatea persoane cand la nime a decurs totul normal si natural. Haisa nu mai fim rautaciosi si sa lasam doar pareri adevarate si reale..nu vorbe goale. Orice interventie are risc si orice organism uman radpunde in felul lui la invaziune asta nu inseamna ca dna doctor nu e ok, dimpotriva mie mi a lasat o impresie mai mult decat buna...deci hai sa fim oameni. Si eu inainte sa ma operez la dansa am mers cu inima stransa din cauza comentariilor negative dar acum la 2 luni de la operatiipot spune cu mana pe inima ca dna doctor este foarte buna si de incredere.
1
07-06-2014, ora 19:03
Mustata_Minodora
Nu este medic/terapeut
Mustata_Minodora
Imi este foarte greu sa cred ce spui tu, dora79, avand in vedere ca nu ai adus nici un argument la acuzatiile facute, dar exista posibilitatea sa primesti bani pentru denigrare.

Fetelor, eu am avut parte de o experienta inedita la Fix Clinique. Doamna doctor Elena Marincea mi-a redat increderea si forta de a merge mai departe.

Am apelat la doctorul Marincea intr-un moment dificil din viata mea cand totul era pe punctul de a se narui in jurul meu. Mi-am facut o operatie de marire de fese acum 8 ani de zile, fiind o necesitate ci nu un moft.

Pe vremea aceea, nu prea se practica o astfel de procedura la noi in tara, dar doamna doctor Marincea mi-a prezentat aspectele pozitive si negative ale procedurii si mi-a raspuns la toate intrebarile pentru a lua decizia care sa ma satisfaca.

Am avut incredere in dansa de la inceput si va spun cu toata sinceritatea si prin prisma situatiei traite, merita alegerea. Dupa atatia ani, implanturile se pastreaza la fel ca in ziua interventiei si nu a fost nevoie de o alta operatie pentru indepartarea sau inlocuirea acestora.

Datorita doamnei Marincea, o doctora devotata si implicata in meseria pe care o practica cu profesionalism si suflet, am reusit sa-mi recapat feminitatea si echilibrul estetic al trupului.

Multumesc doamna doctor Elena Marincea pe aceasta cale! Va sunt recunoscatoare!
0
10-11-2014, ora 02:00
Sisiisis
Nu este medic/terapeut
Sisiisis
Hello ! in urma cu 2 saptamani m-am operat la doamna doctor Marincea Elena. Rezultatul este spectaculos, sincer, chiar si sora mea care este impotriva implanturilor a recunoscut ca rezultatul este unul la care nu s-ar fi asteptat. Eu m-am simtit bine dupa operatie, nu am avut dureri decat de spate, pentru ca trebuia sa dorm pe spate si nu sunt obisnuita. Sanii sunt egali, dureri nu am, de curand am inceput sa dorm si pe o parte, iar cicatricea este foarte subtire. Mi s-a recomandat stratomed pentru cicatrice, am inteles ca este foarte bun, in curand va fi insesizabila. Doamna Marincea este intr-adevar o profesionista, raspunde explicit la orice intrebare ai, iar cei de acolo s-au purtat foarte frumos cu mine. Sunt mai mult decat multumita de alegerea facuta !
0
28-11-2017, ora 18:33
Livia123456
Nu este medic/terapeut
Livia123456
Cu toata sinceritatea, iti spun ca femeia asta, doctor nu pot numi, mutileaza!!!
Daca ai vreo suspiciune, iti trimit poze
M-a operat de doua ori si ma sperii daca ma uit in oglinda la sani.
Am s-o “ajut”, cand revin in tara, sa nu mai profeseze
0
10-01-2018, ora 15:00
ctii_ctii
Nu este medic/terapeut
ctii_ctii
Buna Livia. Hai sa vb. un pic pe privat. Sunt in aceeasi situatie ca tine.
0
14-01-2018, ora 21:07
OanaCamelia
Nu este medic/terapeut
OanaCamelia
Buna fetele intrati pe primul forum cu cele mai multe mesaje acolo suntem multe ne putem ajuta mai mult
http://www.romedic.ro/forum/implant-silicon-sani-4061/2739
0
12-04-2018, ora 20:16
Lariss83
Nu este medic/terapeut
Lariss83
Buna.si eu am acceasi problema.am facut operatia anul trecut in aprilie si arata oribil sanul drept.azi am trimis email la clinica sa vad c raspuns imi dau pt ca asa nu pot ramane. In luna mai revin in tara. Sunt curioasa sa stiu daca trebuie sa te opereze din nou iti mai cere bani?daca cineva stie. Multumesc
0
30-04-2019, ora 13:35
Eugenia Wittelsbach
Nu este medic/terapeut
Eugenia Wittelsbach
Buna ziua tuturor.
Am citit comentariile. Sunt mai multe contra din pacate.
Am 2 experiențe negative:
1 lifting mamar
2 Injecții cu hyaluron pentru riduri.
Prima am făcut-o acum 3 ani după ce ma nenorocit renumita doctorița Ionescu Doina, fosta foițe a marelui chirurg Ionescu Agrippa care mi-a deformat sani.
Am apelat la doamna doctor Marincea, am mers cu încredere însă nu a ieșit prea bine. Sânii mei arată ca și cum ar fi fost operați de 2 medici- total diferiți.
Doamna doctor mi-a argumentat ca de la natura nu suntem Perfecțiune, exact ca și cum și-ar face o haina la croitor cu o mâneca mai lunga și una mai scurta iar croitorul vrea sa te convingă ca așa e normal.
In sfârșit, am mai făcut un tratament cu hyaluron.
Nu m-am gândit ca ar fu atât de complicat și riscant.
Mi-a deformat fata iar din orificiile formate de la înțepături acum sângerează, in obraz și la rădăcina nasului s-au format hematoame și sa învinețit și in același timp ma mănâncă im acel loc unde am fost injectata.
Sunt profund dezamagita. Eu am îndrăgit-o din prima clupa ca și persoana. Este o persoana foarte călduroasă.
Nu știu ce se întâmpla de face asemene greșeli. In medicina nu se admite așa ceva !
Eu nu doresc să-i fac rău, nici nu mai recomand acestvmedic.
Cu părere de rău fac acest comentariu.
Sanatate tuturor și numai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Implanturi mamare - silicon sau ser fiziologic?
  • Implant mamar: moft sau necesitate?
  • Nouă decese legate de o formă de cancer asociată cu implanturile mamare
  • Modificări ale pielii la nivelul sânilor - cauze posibile
  • Cum afectează suprafețele implanturilor mamare din silicon sistemul imunitar?
  • Riscurile implanturilor mamare
  •