implanturi dentare multiple

10-07-2011
farfoui
Nu este medic/terapeut
farfoui
Buna ziua,

Am o proteza mobila, totala, de aproape un an si ma simt foarte bine.
Medicul imi recomanda sa fac iplanturi, sa rezolv problema pentru o perioada mai lunga.Este vorba despre un numar de 7-8.
Ce puteti sa-mi recomandati:pastrez mobila sau accept implanturile.Mi s-a spus ca pot fi si periculoase, avand in vedere numarul mare.

Multumesc
1 comentarii
0
22-03-2023, ora 23:11
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

decizia de a alege între o proteză mobilă și implanturi dentare este o decizie importantă și trebuie luată după o discuție detaliată cu medicul dumneavoastră dentist. Implanturile dentare pot fi o opțiune mai bună în cazul în care vă doriți o soluție permanentă și mai stabilă pentru înlocuirea dinților lipsă. De asemenea, implanturile dentare pot ajuta la menținerea densității osoase în maxilarul inferior sau superior, ceea ce poate ajuta la prevenirea pierderii osoase și a colapsului facial.

Cu toate acestea, implanturile dentare nu sunt potrivite pentru toată lumea și pot fi contraindicate în anumite situații medicale, cum ar fi anumite afecțiuni medicale sau un nivel insuficient de densitate osoasă. În plus, implanturile dentare necesită proceduri chirurgicale și perioade de vindecare și pot fi costisitoare.

În cazul unei proteze mobile, aceasta poate fi o opțiune mai convenabilă și mai rapidă pentru înlocuirea dinților lipsă, dar trebuie reținut că proteza poate necesita ajustări și înlocuiri periodice și poate fi mai puțin stabilă decât implanturile dentare.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră dentist pentru a evalua opțiunile disponibile și pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră individuale.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: