Important pentru bărbații care au dureri de membre/parestezii/dureri musculare etc.

03-12-2017
AiRdr0p
Nu este medic/terapeut
AiRdr0p
Buna ziua! In urma experientei neplăcute prin care am trecut (puteți vedea subiectele pe care le-am deschis anterior) am constat cauza afecțiunilor mele. Practicam masturbarea, in fiecare zi, chiar și de doua-trei ori pe zi fără oprire încă de la vârsta de 12-13 ani. In vara trecuta, am avut niste simptome foarte neplăcute (dureri musculare, dureri de cap, parestezii etc.) și îmi făceam griji că sufăr de vreo boala necruțătoare (Mulțumesc lui Dumnezeu, nu sufăr, iar El mi-a arătat calea cea dreaptă). Ei bine, totul se datora masturbării in exces. Cum am plecat in vacanta și nu m-am mai masturbat preț de o săptămână eram cu totul și cu totul alt om!!! Nu mai aveam dureri, eram plin de energie și de voie buna, nu mai aveam insomnii, nu mai mă dureau tendoanele și chiar starea de spirit era excelenta. Am discutat și cu oameni din străinătate care aveau exact același probleme, iar când întrerupeau masturbarea nu mai aveau nimic! Așadar, cei care aveți dureri fara o cauza anume și sunteți bărbați, opriti pentru o săptămână orice fel de act sexual și veți vedea că totul este mai bine. Trebuie să vă refaceți echilibrul hormonal și al substanțelor. Eu m-am hotărât să opresc tot pentru cel puțin 2 luni, iar apoi sa îmi reiau viața sexuală la normal. Moderația este cheia!!! Nu cred că sexul afectează în vreun fel organismul, dar excesul cu siguranță da, pentru că am trăit asta pe pielea mea.
Mulțumesc bunului Dumnezeu că m-am scos din acest mare necaz care îmi făcea viața un calvar și mi-a arătat cauza durerilor.
4 comentarii
0
03-12-2017, ora 15:37
Research_study
Nu este medic/terapeut
Research_study
Sunt cam sceptic in privinta asta. Am citit ca masturbarea deobicei ajuta sa nu mai ai dureri de cap. Nu ma lua cu Dzeu pls.

Este vreun studiu care dovedeste ce ai zis tu?
0
03-12-2017, ora 17:25
AiRdr0p
Nu este medic/terapeut
AiRdr0p
Nu am spus că masturbarea dăunează. Excesul ei dăunează!
1
03-12-2017, ora 17:37
AiRdr0p
Nu este medic/terapeut
AiRdr0p
Și nu pot să nu te iau cu Dumnezeu pentru că masturbarea e un păcat, ceea ce atrage după sine și multe alte RELE. Ideal ar fi sa nu mai practicam deloc acest obicei, chiar daca nu se somatizează atunci când nu o facem in exces. Pe forumuri străine toți se plâng de durerii (muscular pain), parestezii (numbness and tiggling) din cauza excesului de masturbare de la vârste fragede!!! Nu mă lua cu studiile pentru că studiile sunt făcute de cei care au interes sa le facă (marile companii farmaceutice). De ce nu sunt acceptate de FISA medicamentele cubaneze (vaccinurilor) care costa DOAR 1 DOLAR FLACONUL SI CARE FAC MINUNI IN PRIVINTA CANCERULUI (CIMAVAX, NIMOTUZUMAB ETC.) De ce HSCT (Hematopoietic stem cell transplant) nu se poate face decât în Asia și în Rusia (unde nu sunt guverne corupte precum in Europa și SUA, ba chiar mai rău care au interese ascunse împreună cu marile companii farmaceutice), deși este o procedura care VINDECA scleroza multipla?!?! De ce nu li se spune pacienților cu SLA că glutenul agravează boala, iar pacienții precum Stephen Hawking (care nu consuma gluten) trăiesc cu aceasta boala de o viata, in timp ce restul mor in primii 2 ani?! De ce se mai vând încă țigări dacă studiile au demonstrat că provoacă cancer pulmonar, deși, înainte de aceste studii multi spuneau a că nu au nicio legătură. De ce nu se spune în studii că betonul și azbestul dau cancere pulmonare, dacă după 9/11 o grămadă de pompieri au murit de cancer in urma cantității uriașe de pulbere pe care au inhalat-o. Tu crezi că așa funcționează lumea asta, interzicând și făcând studii pentru orice?! Nu funcționează așa, trebuie să îți dai singur seama de ce este dăunător și de ce este benefic și să încerci să acționezi in consecință. Un alt exemplu recent ar fi Imazalilul din portocale, despre care se știe că este cancerigen, dar nu s-au făcut niciun studiu (un studiu bine intenționat, bineînțeles, nu studii false) care sa demonstreze că portocalele care se comercializează la noi conțin aceasta substanță responsabila de cancer pulmonar.
0
03-12-2017, ora 17:42
AiRdr0p
Nu este medic/terapeut
AiRdr0p
De ce mulți medici slab pregătiți (sau, mai degrabă rău intenționați) pun o grămadă de simptome pe seama depresiei și a anxietății. Mai nou, cancerele, bolile autoimune, bolile neurologice etc. sunt declanșate de stres și anxietate, foarte buna gluma :))))))). Dacă ți-ar spune cu adevărat ce e greșit în modul tau de viață și ce ar trebui să elimini, nu pentru a nu progresa boala, , ci pentru A TE VINDECA(!!!!) Ar risca sa își facă o grămadă de dușmani, și încă unii cu care nu se pot lupta.
Tu crezi că populația de pe Terra a reușit să trimită sonde in spatiu la milioane de kilometri depărtare, sa calculeze cu exactitate vârstă soarelui, sa trimită oameni pe luna, sa aibă în permanență oamenii pe stația spațială internațională în condiții de viață optime, să producă energie solară și eoliana, să producă vehicule electrice cu autonomie mare, sa ghideze rachete intercontinentale la peste 13.000 km distanta, să facă trenuri care funcționează pe energie electro-magnetica, sa teleporteze obiecte mici și să cloneze și nu poate să vindece un amarat de cancer sau un lupus, sa zicem?!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.