Impotență diabet

17-03-2017
Acelas
Nu este medic/terapeut
Acelas
Bună, sunt diabetic de peste zece ani, am 43ani, în ultimul timp am probleme de erectie destul de des, menționez că am peste 130kg, am slăbit de câteva ori și de fiecare dată observam creșterea libidoului, dar cum urc în kgrame acesta scade, de data aceasta am probleme destul de serioase, credeți că am trebuie să consult un medic specialist, sau prin pierderea în greutate și Echilibrarea nivelului de zahăr sar rezolva? Sper să nu fie prea târziu!
3 comentarii
0
17-03-2017, ora 17:35
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, exista mai multe probleme care cauzeaza impotență si Dumneavoastra ati reusit sa le adunati pe toate.
Diabetul si greutatea sunt strans legate intre ele, iar combinatia dintre ele duce întotdeauna la impotenta. Scaderea la greutatea potrivita varstei poate duce la scaderea/disparitiei diabetului. Dupa aceea se poate rezolva cu impotenta. Cu cat veti sta mai mult in aceasta situatie cu atat problemele de erectie se vor complica.
0
18-03-2017, ora 11:13
Acelas
Nu este medic/terapeut
Acelas
Vă mulțumesc
0
20-03-2017, ora 10:35
Dietetician Acasandrei Mihaela
Nutritie si dietetica, Iasi
Dietetician Acasandrei Mihaela
Buna ziua!

Ciclurile repetate de scadere in greutate - slabire si din nou ingrasare (cu mai multe kilograme decat ati slabit initial si reprezentate exclusiv de grasime) indica o abordare incorecta a procesului de scadere in greutate.

Impotența, după cum a menționat și dnul. Pescaru ar putea fi o urmare a obezității și diabetului dezechilibrat, iar aceasta poate fi doar cea pe care ați observat-o, altele ar putea progresa dar nu se manifestă acum. Consultați medicul specialist diabetolog care vă monitorizează și discutați cu acesta dificultățile pe care le intampinati. Tot acestuia ii puteti cere si recomandari dietetice pentru scaderea in greutate, intr-un mod care sa nu va puna in pericol sanatatea, echilibrul glicemic si in urma caruia sa va mentineti greutatea sub control.

Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK