imunitate..

10-03-2009
anamaria2001
Nu este medic/terapeut
anamaria2001
as dorii sa stiu daca se poate.se da la un copil de 2 ani ceva pentru imunitate?
14 comentarii
0
10-03-2009, ora 17:48
dear
Nu este medic/terapeut
dear
se gasesc mai multe vaccinuri si prafuri pentru imunitate depinde ce boli face copilul sau daca vrei sa ii dai preventiv.bineinteles si citi bani ai pentruca difera preturile.de exemplu am auzit despre vaccinul Prevenar ca ar fi foarte bun costa aproape400ron si ca este activ 4 ani.
mai e Rybomunil se fac trei cure timp de trei lunisau Brochovaxom(32roncurapt 1luna) tot asa se fac cure de 10 zile apoi 20 zile pauza timp de trei luni.este de preferat ca stimulentele pentru imunitate sa se dea toamna sau primavara inlunile care se termina cu, , rie".daca vrei sa-ti dai copilul la cresa e bine sa-i dai ceva pentru cresterea imunitatii oricum o sa se imbolnaveasca dar nu face forme asa de grave. eu iam dat fetitei mele prima data ascovit si niste ursuleti cu echinacea apoi iam dat imunogripjunior (am vrut sa ia doar naturale dar
acum ii fac si o cura cu brochovaxom este la cresa si tot face rinita alergica.sper sa-ti fi fost de folos
0
11-03-2009, ora 12:49
anamaria2001
Nu este medic/terapeut
anamaria2001
multumesc frumos pentru raspuns...multa sanatate!!!
0
11-03-2009, ora 20:48
dear
Nu este medic/terapeut
dear
si tie si la copilasul tau
0
25-03-2009, ora 12:23
ramona76
Nu este medic/terapeut
ramona76
eu nu te-as indruma spre metode de imunitate care contin vaccinuri cum ar fi Rybomunil, Luivac, Bronhovaxom, etc. Ele nu fac altceva decat pregatesc organismul sa lupte numai impotriva anumitor tulpini de viroze, etc.
Noi avem rezultate f bune cu produsele de la Plant Extract sub forma de picaturi de muguri sau mladite, precum si cu Imunogrip, un sirop f bun, se fac cure de 6 sapt, 4 zile administrare, 4 zile pauza. Am un baietel de 2 ani si 9 luni si o fetita de 1 an si jumate, si doar cu formulele naturiste (si la indrumarea homeopatului) am reusit sa ne intarim. Iti recomand mult scos afara, chiar si pe vant, ninsoare, temperaturi scazute, cu conditia ca in casa temperatura sa nu depaseasca 20-21 grade. Ar mai fi multe de scris, dar asta e esentialul.
0
21-05-2009, ora 11:11
POPA LORENA
Nu este medic/terapeut
POPA LORENA
BUNA ZIUA.baietelul meu are un an si 8 luni.in luna februarie a facut pneomonie si laringita-i-am facut tratament cu antibiotic i-a trecut, iar dupa patru zile de la terminarea tratamentului a ra cit din nou, si asa in continuu de atunci.acum am hotarat sa ii fac tratament homeopat.ii dau de o saptamana ia trecut gatutul dar nasul ii tot curge (secretie mai galbuie)ce sa fac?
mi-a spus cineva ca pentru prevenirea oricarei boli ar fi bun septilin-este adevarat?
va rog mult sa ma ajutati ca nu stiu incotro sa mai apuc.va multumesc.
0
21-05-2009, ora 11:40
dear
Nu este medic/terapeut
dear
buna
daca am sti sigur ca pentru prevenirea oricarei boli ar exista ceva anume eu sincer as fi foarte fericita. mergeti cu copilul la medic secretiile nazale sunt fie de la ceva alergic ;atunci sunt incolore si apoase fie de la ceva inflamator sau de la o infectie.este foarte important sa ii curatati nasucul ii puteti pune apa marina sau ser fiziologic.cit despre tratamentele de imunitate vedeti parerile sunt impartite cele homeopate ajuta si ele cit si cele alopate dar care trebuie date doar dupa sfatul unui medic care cunoaste istoricul imbolnavirilor copilului d-voastra.de ex medicul pediatru al fetitei mele dupa o cura de bronchovaxom mi-a spus ca 2 ani nu o sa-i mai dam nimic pt cresterea imunitatii innafara de vit c si niste ursuleti cu echinaceea.nu este bine sa fie foarte imunizati cind sunt mici de aceea va spun ca trebuie sa va sfatuiti cu un medic.in speranta ca v-am fost de folos va doresc multa sanatate!
0
21-05-2009, ora 12:04
ramona76
Nu este medic/terapeut
ramona76
in primul rand ati slabit imunitatea baietelului dvs prin administrarea de antibiotic - stiu, v-ati speriat, si eu am doi copii mici si stiu exact prin ce treceti; odata cu trecerea lunilor si observand ca laringita, puroiul in gat si otita au trecut in cateva zile cu remedii homeopate(sub indrumarea exacta a medicului, asa cum preciza "dear"), am dobandit incredere mare in homeopatie si de la o imunitate slaba am progresat si acum nu ne mai imbolnavim asa des si asa grav; antibioticele nu rezolva decat pe moment problema, dc imunitatea este slaba, copilul se va imbolnavi frecvent si asa cum ziceati, in continuu; mucusorii din nas mai pot fi si de la simpla schimbare a temperaturii - la inceput de primavara si noi am avut ac problema timp de vreo 8-10 zile, dar la ambii le-a trecut in mod natural, asta nu inseamna ca nu pot ascunde o infectie sau boala, trebuie totusi supraveghere si consult la medic. noi avem si aparat salin, care ajuta la intarirea imunitatii; tot pe ac formula de aerosoli va recomand o vacanta la mare, noi am avut anul trecut rezultate bune cu ambii copii, nici anul acesta nu vom rata marea; nu izolati copilul, duceti-l in medii cu copii chiar bolnavi(raciti, ma refer), duceti-l la gradinita(cresa); imunitatea trebuie sa se formeze si singura, si aici ii dau dreptate iar la "dear", copiii mici nu trebuie "bombardati" cu programe dese si multe de imunizari, cautati remedii cat mai naturale, la perioade regulate, nu pe toata perioada anului, numai primavara si toamna. veti vedea, odata cu trecerea anilor(pe la 4, 5 anisori) imunitatea se formeaza si nu va veti mai imbolnavi asa usor. inca o data, grija la tratamentele repetate cu antibiotice! in rest, multa sanatate si nu va descurajati, toate mamele trec prin grijile diverselor boli.
0
21-05-2009, ora 12:32
dear
Nu este medic/terapeut
dear
buna ramona. de unde ai procurat aparatul salin
0
21-05-2009, ora 12:59
ramona76
Nu este medic/terapeut
ramona76
l-am cumparat de la cabinetul pneumologului la care mergeam la control cu Ana, anul trecut la pretul de 80ron, pret fara adaos comercial; dar vreau sa-l iau si pe cel mare(asta mic se numeste S2 si ajunge la o suprafata maxima de 43m3) si il voi comanda de pe net, costa cu tot cu transport in jur de 300ron; dar cred ca-mi iau totusi inca unul mic; la farmacii cred ca ar trebui sa-l gasesti, dc nu, de pe net. intra pe http://www.salin.ro/salin-ro/. sau dc stai pe langa BUzau, ia-l direct de acolo. :)
0
21-05-2009, ora 13:04
dear
Nu este medic/terapeut
dear
multumesc pt informatii.sanatate multa tuturor membrilor familiei tale !
0
22-05-2009, ora 09:01
POPA LORENA
Nu este medic/terapeut
POPA LORENA
BUNA ZIUA.cand am spus ca am facut tratament cu antibiotic nu am specificat ca sub supravegherea medicului mai exact am fost internati in spital de vreo doua ori, iar tratamentul homeopat il facem tot sub supravegherea medicului.Va multumesc enorm de mult pentru incurajari, am fost foarte speriata de parca nici in vorbele medicilor nu mai credeam, dar totusi trebuie sa am rabdare sa-si faca efectul tratamentul.
facand o paranteza in legatura cu marea cred ca o sa margem si noi anul acesta daca spuneti ca are efecte pozitive.va multumesc inca o data.
0
08-06-2009, ora 13:42
user59584
Nu este medic/terapeut
user59584
In legatura cu imunitatea la copii..si eu am avut probleme cu baietelul meu de 1 an si 8 luni..mereu era racit..bronsita de vreo 2 ori si apoi pneumonie, apoi de la atatea injectii in spital a facut si dearee vreo 2 saptamani...pt ca era slabit deja organismul de la atatea antibiotice..si eu am incercat cu sirop pt intarirea imunitatii..SEPTILIN.. si a fost ff bun...se face cure de cateva luni..3-5 luni..in fiecare zi cate 2-3 lingurite mici...si sincer de at nu a mai fost bolnav deloc multumesc lui d-zeu...si e ieftin siropul..costa 20 de lei.. din 7 plante, incercati..si multa sanatate.
0
28-10-2009, ora 20:14
finutza27
Nu este medic/terapeut
finutza27
Buna fetelor si mamelor eu am un baietel de 1 an si 9 luni si raceste f des a avut si o bronsolita urata.
PT imunitate ii dau noni e cam scumput dar e natural si face minuni
0
01-11-2013, ora 16:47
ramona76
Nu este medic/terapeut
ramona76
Daca ma credeti, am descoperit ceva pt imunitate ieftin si la indemana oricui: cura cu drojdie de bere proaspata. Cititi pe net mai multe, e buna cura si pt adulti si pt copii. Eu o combin cu putina miere, ca nu prea le place la copii..In paralel noi mai facem si o cura de catina cu miere. (pusa la borcan de mine).
De-alungul anilor m-am convins insa ca fara Dumnezeu nimic nu e posibil, cand am avut copiii mai mici mergeam saptamanal la maslu si ii impartasesc si acum ori de cate ori se poate. Multa sanatate va doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O pastilă care imită sistemul imunitar
  • Un nou pas spre crearea unui medicament pentru tratarea rapidă și completă a alergiilor
  • Mediul, mai important pentru sistemul imun decât ereditatea
  • Efectele benefice ale soarelui asupra sistemului imun
  • A fost descoperită o substanță ce acționează asupra sistemului imunitar precum adrenalina
  • Probioticele și sistemul imunitar
  • Modificările sistemului imunitar pot promova îmbătrânirea sănătoasă
  •