In atentia bolnavilor de cancer - exista speranta

21-03-2014
pfer
Nu este medic/terapeut
pfer
Am gasit recent o informative foarte interesanta si pot spune foarte IMPORTANTA.
Va invit sa o accesati la adresa
http://www.victory-over-cancer.org/ro/carte/index.html

Subiectul pare destul de bine documentat si pe intelesul tuturor. Nu se vinde nimic, nu pare o afacere pe spatele bolnavilor...
Cred ca ar fi interesante si comentariile specialistilor in domeniu referitoare la aceasta abordare.
4 comentarii
0
21-03-2014, ora 21:27
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
FELICITARI PT POSTARE
SI TU AI AVUT SAU AI CANCER? IN cartea asta mam regit pe mine si alimentatia pe care am folosito eu si in anii fara metastaze si acum in timpul tratamentului de chimio si pot zice ca rezultatele mele sunt foarte bune in lupta cu cancerul si chiar daca ma repet le voi posta din nou: in decembrie 2008 cancer pe rinichi extirpat chirurgical, in mai 2013 metastaza in loja renala extirpata chirurgical, in august metastaza pe colon neoperabila, in noiembrie trei metastaze pe un plaman dupa care am inceput tratamentul si odata cu el si o alimentatie zilnica cu usturoi, ceapa, morcovi, praz, telina, pastarnac, sfecle rosie varza, fructe, mult patrunjel, marar, si pe langa chimio, pastile pt ficat ca : esentiale, omega3, silimarina si doua pastile de vitamina C, fructe si dupa trei luni de tratament in care am mancat si celelalte alimente ca friptura mici, carnati ciorbe, salam, unt etc tumora de pe colon a scazut de la 3, 7--3, 7 cm LA 3--1, 17 cm, si din cele TREI pe plaman mai am DOAR UNA DE circa 8mm, SI SA REZOLVAT SI CU EXTENSIA DIN JURUL TUMORII, adica dupa ce am citit in carte VITAMINA C a incapsulat TUMORA.
0
24-03-2014, ora 15:32
mari-cluj
Nu este medic/terapeut
mari-cluj
Am citit cartea in viteza si cam greu, am vazut destul de greu textul, daca-l maream nu puteam citi primele si ultimele randuri. Vreau sa discutam concret, daca doriti si voi ce suplimente luati.Marton am vazut ca ia suplimente pt. ficat. Vitamina C mi-e clar (varianat organica, de ex. de la firma SECOM), extract de ceai verde mi-e clar, ce alte produse recomandati? Extractul de curcuma(turmenic) tot de la SECOM, are prprietati antitumorale!
0
27-03-2014, ora 11:02
pfer
Nu este medic/terapeut
pfer
Buna ziua si multa sanatate tuturor!

Am primit multe mesaje pe privat referitor la subiectul postat.
Tin sa va spun ca, la fel ca si voi, sunt nevoit sa caut cat mai multa informatie despre acest subiect. In aceste cautari am dat peste pagina care v-am prezentat-o.
Nu detin raspunsurile la intrebarile voastre referitoare la suplimentele folosite. In carte ei le denumec echipa de microelemente. O nominalizare concreta a lor este aici http://www.victory-over-cancer.org/ro/carte/b1_capitolul03/index.html la pagina 11.
Aceste suplimente pot fi gasite individual in magazinele de suplimente naturale (eu le-am cam gasit pe toate pe net - mai putin quercitina care insa se gaseste in usturoi, ceapa, praz, ceai verde, varza de Bruxelles, marar, mere, afine, etc.)
Personal cred ca aceste microelemente, in forma naturala in care se gasesc in alimente, ar fi cel mai indicate. Insa nu stiu daca doza eficienta poate fi obtinuta astfel.
De asemenea mai cred cu tarie ca tratamentele acestea ar trebuii urmate sub indrumarea unui, sa-i spunem specialist, o persoana cu minim de experienta pentru ca din pacate eventuale erori in incercari personale pot fi... fatale.
Aici apare problema! Exista astfel de specialisti?
Eu continui cu documentarea si daca ajung la alte informatii utile (in opinia mea) voi incerca sa le aduc si la cunostinta altora.

Va rog nu ma apelati cu intrebari la care nu va pot raspunde.
Am aceiasi informatie pe care v-am prezentat-o si voua. Nu stiu de unde pot fi cumparate suplimentele, la ce pret, care sunt cele mai recomandate, nu dispun de alte "dovezi" ale eficientei decat voi, etc.

Va doresc sanatate, voua si celor dragi!
0
27-03-2014, ora 23:55
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
PFER eu ma mai intalnesc si cu pacientii cand avem timp si discutam fata in fata despre boala despre ce tratament urmam ce ne este bun si ce nu acum ca tot a venit vara hai sa facem un picnic si sa ne impartasim unii la altii reusitele si suferintele in aceasta batalie si asa fiecare o sa invatam de la ceilalti cum sa luptam mai eficient.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depistarea precoce a cancerului la femeie
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Un dispozitiv nanometric ar putea depista și supraveghea evoluția cancerului
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • Consumul ridicat de cafea a fost asociat cu creșterea riscului de cancer colorectal la bărbați
  • Cologuard - un nou test neinvaziv de screening pentru cancerul colorectal
  • Administrarea zilnică de aspirină scade riscul de cancer (meta-analiză)
  •