in atentia Dl. Dr. Flueraru Valeriu

21-10-2012
anna-maria-g
Nu este medic/terapeut
anna-maria-g
Buna seara, am un copil de 3 ani si de cand a inceput gradinita, dupa raceli repetate si tratamente cu nurofen si paracetamol am scapat de simptomele unei raceli obisnuite insa a ramas cu nasul infundat. de doua zile a inceput sa aiba secretii nazale galben-verzui insa nu ii curge nasul, nu are febra sau rosu in gat, are o stare generala buna. cat de grava este aceasta problema si ce poate declansa? acum folosesc ser fiziologic pentru curatarea nasului.
1 comentarii
0
29-11-2012, ora 18:14
camymar
Nu este medic/terapeut
camymar
Buna seara. Baietelu-lui cel mare(5 ani) i s-a recoltat luni la gradinita analize din gat si astazi am primit raspunsul=streptococ grup C(+). Marti am fost la medic pentru ca tusea si mi-a dat sumetrolim. Astazi am sunat si mi s-a spus ca acest tratament este bun pentru acest streptococ, insa pe antibiograma nu apare si aceasta substanta de medicament. Eu incerc sa evit cat mai mult antibioticele deoarece a luat cam multe.Va rog sa-mi spune-ti cat de periculos este acest streptococ si daca este bun tratamentul dat sau daca trebuie sa-i dau altceva, deoarece mai am un copil de 1 an si a inceput sa-i curga de azi si lui nasul.
Va multumesc si astept va rog un raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul