In cat timp se vindeca hemoroizii?

20-01-2007
mih
Nu este medic/terapeut
mih
In cat timp se vindeca hemoroizii? Eu urmez tratament de 1 luna cu Detralex si nu au trecut. Doctorul a spus ca trec dar cand?
5 comentarii
0
03-02-2007, ora 00:00
maria77
Nu este medic/terapeut
maria77
Ai rabdare detralexul est foarte bun pentru hemoroizi.
0
10-03-2007, ora 00:00
diandra
Nu este medic/terapeut
diandra
cu o dieta saraca in condimente si cu minunatul ceai de musetel, folosit intern si extern, eu asa am facut si mi.a trecut intr.o saptamina, vei vedea si rezultatul.sau cu alifie pe baza de ceara de albine, o gasesti la plafar.si trece intr.o saptamina.
0
19-07-2012, ora 18:43
cristi741
Nu este medic/terapeut
cristi741
Povestea mea o puteti afla de pe alte forumri. pe scurt m-am operat de fistula perianala de 6 ori si a recidivat pana cand dl dr sorin andrei m-a operat. am 2 ani si sunt bine. Avand in vedere vasta mea experienta ca pacient va spun cateva lucruri pe care le-am aflat de la dl dr Andrei. Hemoroizii se vad la anuscopie - este verificata si pe mine. Eu stiu ca d-lui face acolo hemoroizii cu laser. Am vorbit cu pacienti care nu aveau cea mai mica problema dupa acest tratament, asa incat nu prea pot sa fiu de acord cu operatia clasica - la una dintre operatiile de fistula am fost vecin de pat cun pacient operat de hemoroizi care a plans toata noaptea. Hemoroizii = vase dilatate (ca varicele de pe picioare) dispar daca sunt luate de acolo - deci nu au cum sa dispara daca pui crema sau iei tratament. Fiti ateni la cine mergeti si lasti totusi doctorul sa conduca in final tratamentul!
0
21-07-2012, ora 10:10
GRadu
Nu este medic/terapeut
GRadu
Buna Ziua! De ceva timp simt o usturime si o mancarime la fund de imi vine sa plang cand merg pe strada, am incercat un tratament cu Hemorzon si procto glivenol dar fara nici un rezultat. imi fac baie si de 3 ori pe zi si tot degeaba. V a rog sa ma ajutati cu un tratament sau cu ceva indicatii. Va multumesc!
0
21-07-2012, ora 22:06
Albastru44a
Nu este medic/terapeut
Albastru44a
Mergi la un medic sa te consulte; s-ar putea sa nu ai aibe nimic de-a face cu hemoroizii, ci sa fie de fapt o afectiune a pielii...un intertrigo. Si un examen de scaun(coproparazitologic) se impune.

Sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Discuție: cea mai bună intervenție pentru hemoroizi (ligatura, scleroterapia, capsarea, extirpare chirurgicala, etc.)
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •