In legatura cu analizele mele de sange

31-01-2007
Vlad82
Nu este medic/terapeut
Vlad82
Numele meu e Popa Vlad, sunt preparator si am 24 de ani. Pe data de 10.11.2006 am efectuat, la mine in oras, analizele medicale uzuale (pe care de altfel le repet anual de la 19 ani (cand am avut o crestere a aciditatii gastrice, care insa s-a dres in 2 saptamani, urmand un regim de hrana normal si regulat).
Toate aceste analize au iesit bune, totusi, desi e in limite normale conform cu intervalele alaturate, creatinina a fost 123. Consum in mod regulat, desi nu exagerat, bere, si foarte rar cate un vin. Tuica am consumat cam 2, maxim 4 paharele pe saptamana si de 2 saptamani nu am mai baut deloc.
Nu mananc multe dulciuri, nici grasimi si nu beau deloc sucuri, cafea, fac chiar si sport (desi doar de 2 ori pe luna, cu toate ca intens). Ce ma sfatutiti sa fac, in caz ca este o problema?
Mai am o intrebare, pana la ce nivel se considera glicemia normala la varsta mea. Am avut 90, ceea ce e foarte normal, dar am inteles ca nu trebuie sa trec peste 100.
3 comentarii
0
03-02-2007, ora 00:00
Vlad82
Nu este medic/terapeut
Vlad82
Este foarte important pentru mine sa stiu daca e vreo problema. Oricum, incepand de acum 3 zile deja, nu am mai baut nici macar bere si voi mentine acest interval. Daca e ceva, nu o sa mai fie.
0
05-02-2007, ora 00:00
Vlad82
Nu este medic/terapeut
Vlad82
1, 23, sa fie mai clar si, decat sa astepti in Balcani mai bine te rezolvi singur...
0
06-02-2007, ora 00:00
Vlad82
Nu este medic/terapeut
Vlad82
Ieri a inceput sa-mi falfaie urechea de ciroza... Da falfaia rau si rasuflam si pe partea cealalta... Unii spun ca e un fel de sida la plamani... Altii ca e icter la laringe, da io cred ca e de la berea-mai am ceva sange in bere si nici zahar nu mai am. Mi-a gasit sare in sange!! Am avut si o cadere de calciu, de ma doare mana stanga de urlu... Si a inceput sa-mi sune si apa in cap, da numai asa, spre dimineata, cand dupa trei zile fac dus... vine acru rau, da eu tot de la veicnu credeam ca e...
Salut!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • A fost dezvoltat un sistem cu micro-ace pentru a analiza concentrația medicamentelor din organism
  • Analize uzuale (și interpretarea lor pe scurt)
  • Un nou test de sânge are o predictibilitate mai mare a riscului de boli
  •