In loc de jeanine?

25-02-2012
mariatuc
Nu este medic/terapeut
mariatuc
Se pare ca nu se mai gasesc pilule jeanine in farmacie. O sa fac pauza de 7 zile acum, dar este corect ca dupa 7 zile sa incep sa iau alte pilule sau trebuie sa fac o pauza mai mare ca sa nu apara efecte secundare pentru faptul ca schimb pilulele????? Ce pilule ar fi potrivite sa iau? eu m-am simtit foarte bine cu Jeanine, le luam de 4 ani. Spuneti-mi, va rog, daca este in ordine sa incep dupa 7 zile sa iau alte pilule si ce anume. Va multumesc.
4 comentarii
0
26-02-2012, ora 20:44
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai putea lua Yasmine ; e microdozat ca si celalalt, au o compozitie asemanatoare si fac parte din aceaasi generatie e contraceptive orale combinate.
0
29-02-2012, ora 15:20
delia4u
Nu este medic/terapeut
delia4u
ma confrunt cu aceeasi problema, , , folosesc jeanine de 3 ani jumate la recomandarea medicului si sunt foarte multumita de ele.problema mea este ca eu locuiesc in grecia, , aici nu se gasesc jeanine asa ca m-am aprovizionat din timp, , , , in prezent mai am 5 folii, dar astea au expirat in luna februarie 2012.ce pot sa fac cu ele, , ? mai pot fi folosite dupa perioada de expirare? sau le arunc?sau daca nu, , , , cu ce le pot inlocui? nu pot merge aici la un doctor ca sa-mi recomande nimic pentru ca imi este foarte greu sa le explic in limba greaca..cu ce ma puteti sfatui?
0
11-03-2012, ora 17:22
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
@delia4u ; Identic cu Jeanine este Valette, dar nu stiu daca gasesti in Grecia. Daca nu e de gasit cumpara-ti Meliane sau Gynera ; dintre acestea doua iti recomand Meliane, e asemanator contraceptivului pe care-l iei acum.
0
13-03-2012, ora 16:03
delia4u
Nu este medic/terapeut
delia4u
Va multumesc pentru sfat! Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  •