In urma cu 3 ani prezentam usoare palpitatii la inima

05-01-2014
mariamariana
Nu este medic/terapeut
mariamariana
Buna ziua. In urma cu 3 ani prezentam usoare palpitatii la inima, am facut un EKG si mi sa recomandat Metoprolol la nevoie. Anul trecut palpitatiile se manifestau tot mai des si a trebuit sa maresc doza de metoprolol.Am fost din nou la un cardiolog, am facut un ECO la inima si mi/a spus ca am Insuficienta mitrala usoara, prolaps de valva mitrala si ca, nu de aici ar fi palpitatiile, sa continui cu metoprolol si mi/a dat si magnerot. Acum doua zile seara am simtit din nou palpitatiile ceva mai puternice si mai suparatoare, am luat metoprolol 50 mg., trecuse o ora si nu se ameliorase palpitatiile, am luat dupa doua ore un xanax si nimic / imi scazue pulsul la 46 b/min. dar simteam ca inima imi sare din piept, m/am sperit f. rau, am facut noapte alba. A doua zi am fost la urgenta, acolo m/au monitorizat 6 ore plus EKG, eco cardio, analize bune..mi/au pus ClK cu magneziu in perfuzie si degeaba, am plecat cu celeasi palpitatii.nimeni nu stie cauza. Mi/am facut analize la tiroida si sunt foarte bune. Va rog sa/mi spuneti ce investigatii sa mai fac si unde sa ma duc, oare nu exista un trat. pt. calmarea palpitatiilor dar sa nu scada si pulsul_ Astept urgent un sfat, va rog mult! Va multumesc!
5 comentarii
0
05-01-2014, ora 19:46
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
EU PT TENSIUNE MARITA IAU LERIDIP DAR CEL MAI INDICAT ESTE SA FACI UN TEST HOLTER adica sa stai cu un tensiometru 24 de ore care masoara tensiunea din 30 in 30 minute eu lam facut la spitalul sf. ioan din bucuresti cu trimitere de la medicul de familie, dar se face la mai toate spitalele si la particular, il tii de gat si stai acasa nu internata.
0
05-01-2014, ora 20:26
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
In situatia pe care o descrieti, cred ca cea mai buna solutie ar fi o internare intr-o clinica de cardiologie pentru o evaluare mai aprofundata si sigur se va descoperi cauza problemelor dumneavoastra. Cu stima dr Petre Muresan
0
06-01-2014, ora 02:34
dorina vasiliu
Nu este medic/terapeut
dorina vasiliu
Buna Maria.ti am lasat mesaj privat
0
06-01-2014, ora 18:44
mariamariana
Nu este medic/terapeut
mariamariana
Va multumesc pt. raspunsuri. Tensiunea o am 90/60, puls 60b/min, nu am avut niciodata modificari mari de tensiune, dar tot imi simt inima ca ar vrea sa/mi sara din piept... nu cedeaza nici la metoprolol, nici la anxiolitice si culmea e ca toate analizele sunt f.bune. Va multumesc.
0
07-01-2014, ora 04:09
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Va recomand sa apelati si la o consultatie homeopata. Un tratament naturist-homeopat v-ar putea ajuta foarte mult. Cu stima :
dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar palpitatiile?
  • Măsurarea pulsului
  • Ritmul cardiac în timpul antrenamentelor fizice
  • Cât e bine să fie frecvența cardiacă?
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  • Gravitate COVID - la ce saturație în oxigen mergem la spital?
  •