in urma exudatului nazal a reiesit infectia cu stafilococul auriu

15-05-2007
lui
Nu este medic/terapeut
lui
in urma exudatului nazal a reiesit infectia cu stafilococul auriu.In urma cu 2 sapt.am avut multe pete rosii pe piele de dimensiuni diferite, care dupa claritine si xyzal au disparut.E posibil ca acest stafilococ sa fi fost cauza acestor pete?
4 comentarii
0
15-05-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este extrem de improbabil.
0
20-08-2007, ora 00:00
ari
Nu este medic/terapeut
ari
0
20-08-2007, ora 00:00
ari
Nu este medic/terapeut
ari
caut un medic pediatru cu suflet mare care sa faca un control amanuntit fetitei mele de 7 ani. Nu are probleme grave de sanatate, doar cateva raceli, dar as dori totusi un control de la un medic care intradevar se pricepe. In Pitesti nu exista asemenea oameni. Toti doar isi dau cu parerea, dar nu sunt siguri de vreun diagnostic precis.
0
01-07-2008, ora 00:00
suspin
Nu este medic/terapeut
suspin
sunt extrem de ingrijorata... sunt cu un baiat de mai mult de un an... il sustin in problema lui, i apar cosuri, pete urate pe fatza se pare ca mai are un microb nu stiu cum se numeste si al doilea e stafilococul auriu. sunt foarte ingrijorata. as vrea sa stiu ceva despre acest virus foarte concret si mai ales daca se transmite, adica daca as putea sa mil transmita mie, daca ma afecteaza cu cv... nu avem o relatie sexuala, dar mie frica sa nu se transmita prin saliva sau mai stiu eu... poate o sa ne facem un viitor impreuna copil, ma afecteaza cu ceva??? va rog sunt foarte ingrijorata... si are sanse ca aceasta sa nu i mai apara dupa nu stiu cati ani inapoi? face tratament dar nu sunt sigura din cate am auzit ca nu i va mai reaparea. va rog tare mult sa ma ajutati in aceasta problema. va multumesc si astept cu disperare raspunsul dumneavoastra
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Peptidele din susan au dovedit că pot combate E. coli și S. aureus
  •