in urma operatiei de basedow graves pot aparea complicatii?

19-05-2008
marusia
Nu este medic/terapeut
marusia
ma numesc mihaela si as vrea sa stiu daca in urma operatiei de basedow graves pot aaparea complicatii sau daca este cineva intr-o astfel de situatie.Eu am facut operatia in 2005 si parea sa fie in regula dar de ceva timp ma doare foarte tare capul si nu stiu daca poate sa fie asta cauza sau alta.Am consultat un medic neurolog si mi-a gasit ceva probleme la glanda hipofiza si in acvelasi timp m-a avertizat ca nu sunt stabilizata endocrinologic chiar daca am facut recent analize endocrinologice si mi s-a spus ca sunt ok.Medicul neurolog mi-a dat sa iau topamax dar am unele reticente fata de acest medicament dupa ce am citit prospectul iar medicul mi l-a dat fara sa ma informeze de tot ce am citit acolo.Ma poate ajuta cineva, sper din tot sufletul sa-mi citeasca cineva mes pentru ca sunt disperata si nu stiu exact ce sa fac, sa iau medicamentul sau sa fac mai multe investigatii.Astept un raspuns va rog.
5 comentarii
0
20-05-2008, ora 00:00
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Daca sunteti sub supravegherea unui endocrinolog, banuiesc ca de mai multi ani, ar fi bine sa-i cereti o parere si in legatura cu acest medicament. Nu trebuie sa va luati dupa tot ce scrie in prospectul unui medicament. Acolo sunt prezentate toate reactiile adverse pe care le poate prezenta acel medicament, reactii care au fost descrise in cursul testarilo la diferiti pacienti, dar nu toate la aceeasi persoana. Daca balanta intre beneficii si aceste reactii adverse ar inclina in favoarea reactiilor negative, puteti fi sigura ca acest medicament nu ar mai fi pe piata. Si un lucru este foarte important: daca nu aveti incredere in medicul care v-a consultat si v-a dat tratamentul, ati efectuat degeaba consultul. Fiind o bolnava cronica ar trebui sa fiti supravegheata continuu (pe termen lung) de un medic specialist care sa va cunoasca foarte bine problemele si cu acesta sa va sfatuiti tot timpul, chiar si cand efectuati alte consultatii si primiti alte tratamente. Multa sanatate!
0
20-05-2008, ora 00:00
marusia
Nu este medic/terapeut
marusia
multumesc pentru raspunsul dstra, cred ca am sa iau legatura cu medicul meu endocrinolog si poate am sa reusesc sa-mi stabilesc starea de sanatate.Cunoasteti in tara un medic endocrinolog ca fiind cel mai bun?Imi puteti da numele lui si modul in care poate fi contactat! Va multumesc.
0
21-05-2008, ora 00:00
marusia
Nu este medic/terapeut
marusia
durerea de ovare poate fi cauzata de stres sau de gkanda tiroida?
0
21-05-2008, ora 00:00
marusia
Nu este medic/terapeut
marusia
ASTEPT UN RASPUNS IN LEGATURA CU UN MEDIC ENDOCRINOLOG BUN DIN TARA AS VREA SA AJUNG CAT MAI REPEDE LA EL, VA ROG DIN SUFLET!
0
23-05-2008, ora 00:00
Dr. Radu Botezatu
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Radu Botezatu
Prof. Dumitrache, institutul Parhon. Numarul de tel il gasiti pe site-ul institutului, trebuie sa faceti programare.

Durerea de ovare nu are legatura directa cu Basedow. Nici durerea de cap nu prea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: