in urma unei masturbari mai puternice, mi s-a rupt pielea de pe varful penisului

22-06-2007
florin15
Nu este medic/terapeut
florin15
mi sa intamplat ca in urma unei masturbari mai puternice...sa mi se rupa pielea de pe varful penisului... nu stiu cum se numeste, am citit p mai multe forumuri si o numeau "ata", mi-a curs sange. Dupa 3 zile nu mi se mai intarea penisul...si mi-o aparut niste dureri in zona intre burta si organele sexuale, am fost la un control, i-am aratat doctorului ca mi sa rupt acea piele, i-am zis de dureri, iar dupa 2 zile durerile au incetat, totusi mai simt ceva da nu ca inainte si nu asa tare, am niste senzatii, , , de parca nu-mi mai simt penisul sau nu ma mai pot masturba, e ceva grav? sau trece in cateva zile? Doctorul mi-a zis ca sa las sa se cicatrizeze vreo cateva zile!
3 comentarii
0
23-06-2007, ora 00:00
aalex
Nu este medic/terapeut
aalex
pai daca ai fost la medic de ce mai postezi aici??? crezi ca pe aici sunt altfel de specialisti??
0
27-06-2007, ora 00:00
ofi_r
Nu este medic/terapeut
ofi_r
Ce ti-a zis doctorul este adevarat. In plus ai facut si un atac de panica. Asa ca mai ai putina rabdare. Ia niste Vitamas si Grandaxin cateva zile. Si o pauza la masturbare.
0
29-08-2007, ora 00:00
uNu
Nu este medic/terapeut
uNu
florin 15, salut!cred ca vrei sa zici ca te-ai dezvirginat?Sa nu te sperii, desi ar fi fost mult mai bine si frumos sa faci acest lucru cu o partenera.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mituri despre masturbare
  •