Inarziere de 30 zile = sarcina?

18-05-2009
nitzza
Nu este medic/terapeut
nitzza
Am o intarziere de 20 de zile.Mi-am facut 4 teste de sarcina toate au iesit negative (teste diferite facute dimineata, la interval de doua zile).Credeti ca poate fi sarcina sau doar o probema hormonala?
4 comentarii
0
20-05-2009, ora 11:50
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
mai degrabă o problemă hormonală, sau ovariană. ar trebui să mergeţi la ginecolog şi la endocrinolog
0
04-02-2010, ora 17:22
OLP
Nu este medic/terapeut
OLP
BUNA AM 21 DE ANI VREAU SA STIU SI EU DACA INTI INTARZIE CICUL 1 LUNA SUNT INSARCINATA, IAR DE IERI IMI CURGE O CULOARE INCHIS CAND URINEZI VA ROG SA IMI RASPUNDETI
0
11-12-2010, ora 13:27
ana13
Nu este medic/terapeut
ana13
buna ziua, sunt noua pe aici. am si eu problema !!!!luna octombrie am avut ciclu pe dat de 8, in noiembrie pe data de 5/6. de pe 13 activitate intens sexuala fara protectie, si ciclu mi a venit pe 29 nov, adica de 2 ori intr o luna, cel din 29 a tinut f putin cam 3 zile si nu a fost abundent, , , dupa trecerea ciclului am inceput sa am stari de somnolenta, ameteli, foame cu toate ca am slabit 1kg, sani mariti, greata doar senzatie... pe 6 mi am facut un test si a iesit negativ...dar simt si modificari interne ale uterului si un pic jena.poate fi sarcina?????( raceala nu cred ca este ca nu simt usturimi si nimic la urinare, n am scurgeri nimic deosebit )
astept raspuns. multumesc
0
03-09-2013, ora 13:30
jules77
Nu este medic/terapeut
jules77
Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu un raspuns...ultima mentruatie normala am avut-o pe 3 august, iar pe 30 august am avut un spotting maroniu, foarte putin, care a durat 2 zile, a treia si a patra zi am sangerat ff usor, aproape ca nu este nevoie decat de un protej slip. Am avut senzatii mari de voma si dureri de cap in primele doua zile, si diaree in a treia zi. Sanii mi s-au marit, fara sa fie durerosi si urinez mai des decat de obicei.Azi, dupa 4 zile, aproape ca a incetat si parca revine iar la culoarea maronie, nu mai acuz dureri de spate si doar ceva crampe abdominale.Pe mine m-a speriat culoarea rosiatica a acestui spotting si am crezut ca imi vine menstruatia normal, dar nu s-a intamplat nici pana azi.Mentionez ca eu am o menstruatie de 28-29 zile, care tine 6 zile si este f abundenta. Am programare la medic peste doua zile, dar voiam sa va intreb, exista sansa sa fiu insarcinata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •