inca ma mai gandesc la ea...ce medic trebuie sa consult? | Forumul Medical ROmedic

inca ma mai gandesc la ea...ce medic trebuie sa consult?

07-04-2012
a0109
Nu este medic/terapeut
a0109
am avut o relatie care s-a incheiat acum aproape 3 ani...pana atunci am considerat-o iubirea mea cea mare...apoi au inceput certuri una dupa alta ca in final sa ne despartim...nu avea nici cea mai mica indoiala ca o sa ne impacam, dar nu a fost asa...nu e zii sa nu ma gandesc la ea, si la ce a fost, desi am o relatie de 1 an care merge bine, inca ma uit pe facebook ul fosteia si parca mor de ciuda si invidie cand vad 'in a relationship with...' (nu dau numele din alte motive).ce e de facut, ce medic pot consulta ??? orice raspuns e binevenit
5 comentarii
0
07-04-2012, ora 13:01
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Dv nu aveţi nevoie de un medic în această problemă. Dar ar fi o idee bună să consultaţi un specialist în consiliere psihologică.
Nu e caz medical.
0
07-04-2012, ora 22:34
a0109
Nu este medic/terapeut
a0109
@ doctor Dragomir- ideea este ca vreau ceva sa ma si scape de gandurile astea odata...
0
19-07-2012, ora 21:23
popmihai
Nu este medic/terapeut
popmihai
salut !poate ai depasit momentul acela sau nu !dar in ziua de azi este un "Lux" sa spun asa, nu cred ca am folosit substantivul perfect, sa mergi la psiholog.In Monaco de ex este ceva la ordinea zilea sa spun asa.Te ajuta in proportie de 80%.te face mult mai puternic, dar trebuie sa ai si tu vointa !si trebuie sa te motiveze ceva !de ex.ceeea ce te-a afectat pe tine este o motivatie suficient de puternica incat sa te faca sa nu te mai gandesti.apeleaza cu incredere la un psiholog si nu o sa regreti !Mult Succes !
0
19-07-2012, ora 21:26
popmihai
Nu este medic/terapeut
popmihai
aaaaa.eu sunt casatorit si ma uit la facebook-ul fostei prietene de acum 5 ani.a ramas in amintire...pot sa zic ca imi iubesc sotia pana la infinit si inapoi..si mi-as da si viata pt ea...e ceva spiritual.care iti aminteste..!trebuie sa le depasesti !
0
20-08-2012, ora 15:46
a0109
Nu este medic/terapeut
a0109
@popmihai- sa vezi o rasturnare de situatie!!! imi da fosta mesaj la 12 noaptea si imi zice ca "ce faci". A 2-a zii iesim subit la o cafea, prieteni, una alta...ajungem in final sa ne sarutam, si sa ne amintim de vremurile "bune". Cu toate astea aveam o urma de indoiala ca nu o sa mai fie ca la inceput, si cum ai zis si tu, imi iubesc enorm prietena actuala, langa ea am trait tot ce se poate spune o RELATIE PERFECTA, si cu bune si cu rele. Nu se compara trecutul cu prezentul deloc...si nici fosta cu actuala. Actuala e mult mai matura, mult mai frumoasa, are o familie organizata, cum ai spus si tu si Dl Doctor Dragomir, cred ca mai mult a fost psihologica chestia asta, dar mi-a trecut, "eternul feminin" s-a dus...! Si s-a rezolvat in felul urmator, imi da tot ea mesaj ca s-a impacat cu fostul, ca nu a putut sa dea la gunoi 2 ani si 4 luni petrecuti langa el etc, si practic a rezolvat situatia! De 3 zile am reusit sa nu mai mai gandesc deloc la fosta si nici sa nu ma uit pe facebook-ul ei (lucruri pe care le faceam zii de zii)!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul