Incercari de contact sexual

11-11-2009
Iuliana 17
Nu este medic/terapeut
Iuliana 17
Buna ziua. Am 17 ani si acum cateva zile mi-am inceput intr-un fel viata sexuala. As dori sa stiu daca pot ramane insarcinata tinand cont ca nu am folosit prezervativ prima data.Dar penisul nu a ajuns sa rupa himenul deoarece nu am sangerat. Au fost doar incercari de introducere. Este vreo problema? As putea ramane insarcinata? Cand trebuie pus prezervativul inainte de introducerea totala a penisului sau poate sa il introduca si fara? Va rog sa imi dati si mie un raspuns. Multumesc
3 comentarii
0
11-11-2009, ora 16:34
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Buna, tu zici ca nu ti-a introdus penisul in vagin pentru ca nu ai sangerat.
Este insa posibil sa ai himenul elastic, adica sa nu ti se rupa acesta si totusi sa fii penetrata. Poti ramane insarcinata si daca nu ti s-a penetrat himenul, se poate scurge lichid seminal ( sperma ) si fara o patrundere mai profunda.
Cel mai bine este sa folosesti metode contraceptive. Prezervativul te fereste nu numai de sarcina ci si de alte boli ca HPV( papiloma care este foarte periculoasa) SIDA, hepatita B, C, TBC, sifilis etc.
Sper ca nu te-ai speriat, vreau duar sa te ajut sa te protejezi!
Numai bine
0
11-11-2009, ora 16:36
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Si inca ceva, de ce nu consulti un medic ginecolog ( o doctorita daca iti e mai usor, cu toate ca nu ai avea de ce te teme de astfel de medici).
Te poate sfatui multe lucruri legate de contraceptie si protectie.
Sanatate
0
11-11-2009, ora 16:56
Iuliana 17
Nu este medic/terapeut
Iuliana 17
Multumesc mult pt raspuns anastasia. A intrat foarte putin si la orice durere mica ne-am oprit nu a ajuns in vagin deoarece eram prea incordata si nu am vrut sa fortam lucrurile. Ce sa fac? Crezi ca pot ramane insarcinata doar din asta. Este prima incercare si imi este putin frica ca oricarei fete. Sunt convinsa ca prezervativul este "sfant" numai ca nici macar nu am ajuns la contacul sexual si nu as vrea sa am o surpriza neplacuta si sa aflu ca am ramas insarcinata. Am de ce sa imi fac griji ? Multumesc inca odata :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul si presiunea sexului la adolescenti
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  •