Inchidere canal dupa scoaterea “puroiului chistic”

16-03-2018
Muffin1990
Nu este medic/terapeut
Muffin1990
Buna seara,

Vreau doar sa ma asigur ca totul este in ordine in ideea in care acum 3 zile am fost la stomatolog si mi-a fost scos (din cate stiu eu) un chist de puroi pe care il aveam de ceva timp la radacina. Imediat dupa curatarea canalului medicul a inchis canalele. Mentionez ca eu am cerut ca procedurile sa se desfasoare mai repede in ideea in care nu am foarte mult timp la dispozitie. Imediat dupa terminare, nu am mai simtit nimic acolo avand in vedere ca inainte simteam o bubita ca un varf de ac. La cateva ore totusi a aparut iar, iar de atunci simt o durere amortita, dar nu la gingie ci mai mult cand este o presiune pe dinte. Este in regula?
Va multumesc anticipat si o seara frumoasa!!!
1 comentarii
0
17-03-2018, ora 07:35
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Ar fi bine sa faceti o radiografie la dintele respectiv si sa o puneti aici.
In tratamentul de canal este bine sa se respecte protocolul, una, doua sedinte, atat cat este nevoie pentru a se asigura un tratament corect.
Teoretic vorbind, daca in canal este puroi se pune hidroxid de calciu cu care stati o perioada. In acest timp este posibil sa apara senzatie de presiune la nivelul dintelui. Asta este doar in teorie deoarece nu stiu cum a procedat medicul dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul