Inclinatii masochiste sadiste

31-07-2017
Basilius777
Nu este medic/terapeut
Basilius777
Buna ma adresez psihoterapeutilor cu speranta de a nu fi criticat sau privit ca un maniac, caci cei din jurul meu ma considera oarecum normal.Mi-am facut greu curaj, dar ma macina.Problema mea incepe asa de la 6 ani mama ma pedepsea dezbracindu-ma si lasindu-ma in coridor, ca copil atunci simteam o mare trauma.Acum am 20 si ceva de ani.Cam de atunci incepusem sa am tendinte masochiste sa ma autoumilesc sexual si psihic.Aveam si tendinte sadiste dar masochiste mai deseori.Acum am doar vise foarte rareori ca ma umilesc si simt placere.In realitate nu ma gindesc la asta, si parca ma consider normal doar copilaria si adolescenta era plina de asemenea grozavii.Asa eu ca om sint orgolios nu ma las calcat in picioare, daca trebuie as sari si la bataie.De asta va intreb dragi psihoterapeuti e o trauma sau asa e firea mea.Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
31-07-2017, ora 15:40
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, sunt multe contradictii in text ceea ce imi arata ca exista ceva teme neelucidate. Va recomand sa mergeti la un psihoterapeut cu experienta si sa discutati inainte ca lucrurile sa derapeze.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sado-masochism - durere ori plăcere?
  •