indigestie persistenta si dureri musculare

02-09-2011
1610
Nu este medic/terapeut
1610
In ultimul an mama mea a avut foarte frecvent indigestie( stari de voma, slabiciune, nu putea sa manance). A fost la diverse controale, unde insa i s-a spus ca nu are nicio problema si ca are trebui doar sa-si supravegheze alimentatia, lucru pe care oricum il facea. De 5 zile " indigestia"a revenit, nu poate manca aproape nimic, are o senzatie permanenta de greata si de 2 zile are dureri de spate si de picioare, iar la ecografia abdominala i s-a spus ca "are bila incarcata" lucru care ni s-a parut oarecum vag, mai ales ca nu stie ce sa mai faca ca sa scape de dureri si de starea de rau. V-as fi recunoscatoare daca ati putea sa ne ajutati, sa ne lamuriti care este problema cu adevarat, daca este ceva digestiv sau vreo boala infectioasa, si sa ne spuneti ce ar trebui sa facem ca sa se simta mai bine. Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
02-09-2011, ora 21:29
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Analiza pentru depistare Helicobacter Pylori a facut? Se poate face prima data din sange, daca apare sa stie si in ce "cantitate" exista". Simptomele pot sugera existenta bacteriei.
Pentru probleme de colecist, daca i s-a recomandat, poate lua colebil dupa mese. Dar numai daca nu are pietre mari care ar bloca canalele biliare.
Sa incerce sa bea ceai caldut de coaja de stejar sa ii mai ia din starea asta.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.