indispusa, fara a mai avea dorinta de a face dragoste dupa nastere | Forumul Medical ROmedic

indispusa, fara a mai avea dorinta de a face dragoste dupa nastere

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
de 5 ani, dupa ce s-a nascut baietelul nostru nu am mai facut dragoste decat cu prezervative.Intrebarea mea este daca are influenta asupra starii mele de sanatate pentru ca, sunt mai mereu nervoasa, indispusa, fara a mai avea dorinta de a face dragoste...va rog sa-mi spuneti ce masuri as putea lua sau ce analize ar fi indicate sa fac pentru a vedea ce am?
5 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Iti recomand sa faci psihoterapie de cuplu impreuna cu sotul tau pentru a afla cauza reala a acestei stari. Nu prezervativul in sine e problema, poate te deranjeaza aceasta metoda de contraceptie sau poate ai cu totul alte nemultumiri care se manifesta in acest mod.
0
23-05-2006, ora 00:00
Danielle D
Nu este medic/terapeut
Danielle D
Am trecut si trec prin asta. Este incomparabil actul cfara protectie. La fel mi se intampla si mie. Aceasta mi-e singura problema! Pe perioada sarcinilor, cand renuntam la prezervativ era perfect! Si acum l fel, dar nu dureaza, pt ca TREBUIE sa-l folosim.
0
18-03-2007, ora 00:00
dacsaba
Nu este medic/terapeut
dacsaba
nu cumva nu poti ajunge la orgsm?si aceasta ar putea fi o cauza de insatisfactie si lipsa alibidouluia(dorinta de aface dragoste)
0
22-04-2007, ora 00:00
bdana
Nu este medic/terapeut
bdana
ma confrunt cu lipsa libidoului de 4-5 ani si am consultat diversi medici:ginecologi, psihiatri, am facut tratamente de scurta si lunga durata, dar degeaba.si pe mine ma intereseaza acest subiect.Cred ca ar trebui mai mult mediatizat pt ca nu se stie nimic despre asta, iar multe femei se tem sa vorbeasca.Asa cum se face caz despre lipsa erectiei la barbati de ce nu se face si despre femei.Va asigur ca 50%dintre femei se confrunta cu asta, dar multe cred ca este normal.Va rugam sa ne ajutati.Nu exista nici o "viagra" si pt asta?
0
25-04-2007, ora 00:00
dacsaba
Nu este medic/terapeut
dacsaba
dupa cum ti=am mai spus libidoul reprezinta dorinta partenerilor de a face dragoste si nu sex acesta apare intr-un cuplu care se plac care se iubesc care isi inteleg starile sufletesti care stiu ce inseamna un preludiu si care stiu sa prelungeasca acest preludiu pina la crearea acelei stari care sa te faca sa simti ca te urci pe pereti si abia atunci poti sa procedezi la actul sexual
iagra pt. femei nu ar avea nici un efect deoarece influenta ei este asupra initierii si mentinerii erectiei penisului
daca totusi crezi ca prezervativul iti creaza aceasta stare nu-l mai folosi incearca niste anticonceptionale locale orice farmacista poate sa-ti recomande si in functie de starea mucoasei vaginale acestea pot fi lubrefiante daca aceasta este mai uscata sau mai putin lubrefiante totul depinde daca stii cum sa explici farmacistei
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: