INFANRIX? sau vaccinurile traditionale?

14-04-2008
jesinisu
Nu este medic/terapeut
jesinisu
Buna ziua!
Va rog frumos sa ma ajutati sa dezleg misterul: Infan Rix sau vaccinuri traditionale?.as opta pt primul din ele insa nu stiu daca fac alegerea corecta? oare imi poate da cineva o informatie care sa incline balanta intr-o parte sau alta?.ce efecte secundare are InfanRix, cam cat costa, cum se administreaza?

Va multumesc pt timpul acordat.
3 comentarii
0
16-04-2008, ora 00:00
Dr. As. univ. Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. As. univ. Dr. Ana-Maria Slanina
Infanrix Hexa, care se administreaza la 2 si la 6 luni contine intr-o singura injectie componente pentru difterie, tetanos, tuse convulsiva, hepatita B, poiliomielita si impotriva Haemophilus influenzae (agent ce determina meningita si uneori pneumonia). Avantajul fata de vaccinul clasic este ca se administreaza printr-o singura injectie, nu doua, componenta antipoliomielitica administrata injectabil da mai putine efecte secundare gen febra, iar in plus, are si componenta anti Haemophilus influenzae care nu este inclusa in programul gratuit de imunizari. Infanrix hexa se administreaza la doua si sase luni, iar la 4 luni si la un an se administreaza Infanrix IPV Hib. Pretul e in jur de 218 RON doza daca il comanda medicul la cabinet si un pic mai mult in farmacie.
0
10-05-2008, ora 00:00
jesinisu
Nu este medic/terapeut
jesinisu
Revin cu o intrebare: Sunt importante depozitarea si de transportul la acest vaccin?, ma refer la o anumita temp de depozitare, si daca trebuie facut imediat dupa ce l-am cump.am fost in unele farmacii, iar doamnele de acolo il tineau in raft langa celelalte medicamente.
0
12-05-2008, ora 00:00
Dr. As. univ. Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. As. univ. Dr. Ana-Maria Slanina
Trebuie sa fie tinut la frigider (poate ca numai cutiile erau tinute la raft). Trebuie transportat pe suport de gheata (cam la 5 grade). Nu trebuie facut imediat daca este tinut la frigider (nu la congelator).
Adaugă un comentariu / răspuns

01-03-2018, ora 14:50
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Multivitamine Jamieson
Noua gamă de multivitamine Jamieson 100 % Complete reflectă cele mai recente cercetări în legătură cu suplimentele esențiale pentru un organism sănătos și este special formulată pentru a suplini lipsa nutrienților importanți pe care alimentația nu îi poate asigura. Gama de multivitamine Jamieson 100 % Complete îți oferă ție și familiei tale 100% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Detalii aici
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • Vaccinări speciale
 • Vaccinarea veterinarilor și a altor persoane care lucrează cu animale
 • Vaccinarea post-expunere
 • Vaccinarea adultului cu diabet
 • Vaccinarea persoanelor cu SIDA (HIV)
 • Vaccinarea bolnavilor cu hepatita C
 • Vaccinarea și autismul
 • Aplicația Activ (by ROmedic)
  Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

  Accesează gratuit Aplicația
  Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK