Infarct sau gandire negativista

06-03-2016
Ionut mitran
Nu este medic/terapeut
Ionut mitran
Buna seara am si eu o intrb se poate face un infarct la 22 de ani 95 kg si 185 inaltime...
Acum 2 luni am facut un atac de panica din care sa rezultat o tensiune de 20/10si 140 de batai pana la venirea doctorului mia dcazut la 16 la o jum de ora interval am ajuns la spital si mi sa gasit 130.7 si 90 de batai specific ca luasem o jumate de nebilet de la o ruda care era in vizita.Am asteptat si mau pus la EKG care mia iesit ok di mia luat sange in care analizele miau iesit binesi la ecografie nu au vrut sa ma mai trimita ca nu era cazul.
Am repetat aalizele si mi sa zis de la spital sa ma duc la endocrine iar acolo miau iesit bine si la ecograful de glanda si FT4 ATPO
Dupa mam dus acum 3 sapt la cardiologie mi sa facut si EK SI Ecocordu care au iesit bine si mia dat stres clin sa ma mai calmez acum nust ce sa mai fac.
Intrb mea este vorba sa apara probleme de la ultimul consult de la cardiologie si sunt predispus la un infart fumez cam 8 tigari pe zi si acum de vro zi ma cam doare in dreptul inimi mai sus adica sus la abdomen pe margine abdomen aproape de mijloc si acum nusti este ceva de la oboseala sau de la inima imi este frica sa si ma culc ca nu stiu daca ma mai trezesc dimineata...stiu va e posibil si pe pshicul meu nust rog un doctor cardiolog sa imi raspunda multumesc...
1 comentarii
0
07-09-2016, ora 23:35
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Exista fotbalisti care au cazut pe teren si au murit, dar in mod sigur nu erau perfect sanatosi dpv cardiovascular, aveau malformatii cardiace sau factori de risc multipli ignorati. Dvs aveti o varsta la care nu apar frecvent probleme coronariene(ci dimpotriva extrem de rar), dar aveti factori de risc: Fumat, obezitate. Dvs singur ati recunoscut ca a fost atac de panica si de asemenea la spital totul a iesit in regula, deci nu a fost eveniment cardiac, insa riscul exista si trebuie combatut pentru a nu avea evenimente mai tarziu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Temperatura scăzută poate fi un factor major pentru declanșarea infarctului
  • Cristalele de colesterol, un indicator al iminenței infactului miocardic
  • Depresia la pacienții cu infarct miocardic și accident vascular cerebral
  • Screeningul pentru hipercolesterolemia familială ar putea ajuta la prevenirea infarctului miocardic
  • Vitamina E ar putea reduce pagubele cardiace cauzate de un atac de cord
  • Recuperarea în urma infarctului miocardic
  • O altă cauză a infarctului miocardic
  •