infectie a orificiului extern al uretrei de cateva luni

25-04-2009
Marius01
Nu este medic/terapeut
Marius01
Buna ziua, ma cheama Marius si cred ca am o infectie a orificiului extern al uretrei, de cateva luni mi-a aprut o pata rosie (infectie presupun ca ii spune) in jurul orificiului extern al uretrei, va rog ajutati-ma sa scap de ea, tin sa mentionez ca nu ma deranjeaza cu nimic, nu ma ustura, nu ma mananca, nimic... deranjant este pur si simplu faptul ca exista acolo acea pata rosie, va multumesc anticipat pentru ascultare si astept cu nerabdare sfatul dumneavoastra!
7 comentarii
0
29-04-2009, ora 13:42
Dr. Oancea Mihaela
Nefrologie, Bacau
Dr. Oancea Mihaela
Trebuie sa consultati un medic dermatolog si eventual un medic urolog pentru un dgn corect si tratament. Cind este vorba de pete, bube, bubite este foarte importanta examinarea clinica, adica pe viu a leziunii, si nu prea merge sa pui un dgn pe o descriere
Multa sanatate
0
29-04-2009, ora 17:32
Marius01
Nu este medic/terapeut
Marius01
Va multumesc pentru sfat, dar va mai deranjez cu ceva, ati putea sa ma indrumati spre un medic bun in domeniu, sau o clinica de specialitate pentru ca nu as vrea sa dau de un " medic " care sa imi dea vreun tratament gresit pentru ca stiu pe cineva caruia i-a fost prescris un un tratament complet gresit, multumesc!
0
21-05-2009, ora 19:03
NikuD
Nu este medic/terapeut
NikuD
Buna ziua, ma numesc Nicu si de aproximativ 2 luni am senzatie de usturime pe uretra, iar vezica urinara in timp ce urinez o simt un pik greuta cu o mica senzatie de mancarime, iar dupa ce urinez nu ma mai ustura insa am o mica senzatie de urinare p care nu o simt tot timpul, la nivelul uretrei... si conform varstei mele de 18 ani ca toti adolescentii m-am masturbat insa m-am lasat de acesta meserie deoarece am mai citit pe alte cateva forumuri si am aflat ca poate fi din cauza aceasta... am facut analize care mi-au iesit bune... iar un unchi de-al meu mi-a dat un sfat... sa beau Fanta de portocale in caz ca am infectie urinara deoarece este buna pentru a elimina infectia... am avut vro 2 sapt urina tulbure dupa care mi s-a limpezit deoarece am baut Fanta, insa acesta usturime nu mi-a trecut ce as putea face ? Ce medicamente as putea lua am fost si la medic care mi-a dat Flamexin, tratament pe care l-am urmat o saptamana dar care insa n-a functionat doar cateva zile... V-as ramane foarte recunoscator daca mi-ati depista care este problema mea... va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra.
0
27-05-2009, ora 14:03
Dr. Oancea Mihaela
Nefrologie, Bacau
Dr. Oancea Mihaela
Pentru Marius01 va pot recomanda pe dl dr Catalin Popescu medic dermatolog care acorda consultatii la Medsana Primaverii sau la Spitalul Colentina ( sper ca sunteti in Bucuresti ).

Pentru NikuD: daca sumarul de urina si urocultura au fost absolut normale ( lucru ciudat cind urina este tulbure asa cum ati precizat ) va recomand un consult urologic pentru ca aveti un sdr uretral. Orice fel de aport lichidian este bine venit intr-o infectie urinara si Fanta de portocale nu poseda vreo proprietate terapeutica in acest sens. Urologul va transa cu siguranta dgn si va prescrie tratamentul de rigoare.
Multa sanatate pt amindoi.
0
27-05-2009, ora 15:25
NikuD
Nu este medic/terapeut
NikuD
Va multumesc foarte mult pentru pentru informatii, imi sunteti de foarte mare ajutor a-m sa urmez sfatul dumneavoastra si o sa va spun cum au decurs lucrurile !
0
03-05-2010, ora 20:19
strapontin
Nu este medic/terapeut
strapontin
Cred ca unchiul tau a dorit sa glumeasca cu Fanta de portocale.Citeste si tu sa vezi din ce componenti aiurea este constituita.Mai bine un ceai diuretic Renal-L, macese, merisor si sunt multe altele.Mergi la un magazin Plafar.Sanatate.
0
25-02-2019, ora 17:56
Alexstan93
Nu este medic/terapeut
Alexstan93
Buna ziua! In primul rand sper că mai este cineva pe aici...să vă spun povestea mea.. după operația de fimoza care a fost făcută fix acum un an, mi-a apărut la meatul urinar, orificiul extern, o inflamație care se vede doar în erecție și uneori în stare normala, zona este sensibilă și iritata, am fost la medicul urolog care m-a operat și a spus că nu este nicio problemă și că este ceva inflamator..după atâta timp nu a trecut si deja mă deranjează și psihic, înainte de operație am făcut toate analizele și totul era în regulă, nicio infecție, nimic. In urma cu 2 săptămâni am făcut și secreția uretrala și a ieșit stafilococ auriu pe care l-am tratat cu antibiotic și urmează să mă duc pentru o noua recoltare, la control... A mai avut cineva o problema de genul? Menționez că am 25 de ani...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.