infectie a penisului

27-08-2012
OnixD18
Nu este medic/terapeut
OnixD18
Buna ziua am si eu o intrebare. De cand mi am inceput viata sexuala cu prietenul meu(in afara de el nu am mai avut relatii cu nimeni), am observat ca penisul lui aflat in erectie are un miros neplacut, la fel dupa ejaculare. Alte semne ale unei boli nu prezinta, dar stiu ca inainte a avut relatii cu alte fete fara a utiliza protectie (eu am avut intotdeauna grija sa nu renuntam la prezervativ). mirosul neplacut poate fi cauza spalarii incorecte a zonei respective din cate am inteles. Dar in cazul unei infectii, sau a unei BTS, aceasta se poate depista doar printr-o analiza a urinei?
Mentionez si faptul ca eu am 'racit' in decembrie si am avut o infectie urinara, care i-a aparut si lui, s-a tratat si acum nu mai prezinta simptome.la mine insa dupa numeroase tratamente nu a disparut, inca simt usturime la urinare. poate fi un semn al unei BTS?
Va multumesc!
3 comentarii
0
27-08-2012, ora 16:32
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu renunta la prezervativ si mergeti la analize, mai ales el. Sigur ceva nu e in regula dupa cele descrise de tine. Chiar si numai nespalatul poate favoriza boli ce se pot transmite, daramite contactele sexuale neprotejate anterioare pe care le-a avut cu alte femei. Nu, numai din analiza urinei nu se depisteaza BTS. Sa faca si analiza din secretia penisului, dar impune-i si analize de sange gen HIV, hepatite etc. Nu e cazul sa te panichezi, dar nu renunta la sanatatea pentru nimeni si nimic!
Sanatate!
0
27-08-2012, ora 16:41
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Partenerul tau are fimoza? Se decaloteaza penisul normal? Ori pielea nu descopera glandul total? In cazul in care are fimoza, atunci mirosul neplacut vine de acolo.
0
27-08-2012, ora 17:10
OnixD18
Nu este medic/terapeut
OnixD18
nu cred ca are fimoza, totul pare in regula din punctul asta de vedere. multumesc mult pt sfaturi!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la bărbați - cauze, diagnostic, tratament
  •