Infectie cronica

12-05-2012
ElenaDragomir
Nu este medic/terapeut
ElenaDragomir
Buna ziua,

In urma cu aprox. 2 ani mi-am construit o coronita din portelan peste baza unei masele, pastrand o parte din radacina. Stomatologul a folosit si un pivot.

Problema a aparut acum o luna cand gingia din jurul acesteia a inceput sa se umfle. Nefiind in tara, la inceput am ignorat-o. Am reusit sa ajung in tara pentru o scurta perioada iar acelasi stomatolog mi-a recomandat tratament cu Augmentin de 2 ori pe zi (la 12 ore) pentru 5 zile - in urma radiografiei dentare. La urmatoarea vizita mi-a spus ca este vorba despre o infectie cronica, ca nu mai au timp sa imi scoata maseaua si sa incerc sa o tratez cu tinctura de propolis, masaj local si, la nevoie, cu antibiotic.

Zis si facut. Din pacate zona s-a umflat mai tare, s-a localizat, este dureroasa si apare ca un abces (cred). Mai rau este ca zona aceea s-a spart si a curs doar putin sange.

Nu stiu cum sa o tratez si nu imi permit sa apelez la o clinica aici deoarece este foarte scump. Ce ma sfatuiti sa fac?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul