infectie dinte

02-02-2010
mariejeanne
Nu este medic/terapeut
mariejeanne
Buna ziua!
Vreau sa-mi imbrac incisivii, sus; mi s-au scos nervii, au fost slefuiti, mi s-a luat amprenta. Problema e ca la unul din incisivii centrali, la care am avut plomba si care mi s-a fisurat, am avut abces. D-na doctor mi-a dat plomba jos si a spus ca-mi pune surub, deoarece am pierdut mai mult de jumatate de dinte. Pana aici totul e ok. Insa problema e cu abcesul. Nu-l mai am, dar de vreo 5 sedinte imi face acelasi lucru: imi umbla cu acul ala pe canal si ma doare, imi baga cloramina si ma doare, imi baga un pansament cu nu stiu ce, pe care mi-l scoate la urmatoarea sedinta. Nu m-a durut niciodata dintele, numai cand lucreaza pe canal. Banuiesc ca nu-mi poate pune surubul atata timp cat ma doare cand imi umbla la el, nu? Ce poate fi? Abces nu mai am inca de la prima sedinta. Pe mine ma intriga de ce ma doare atat vreme cat nervul este scos. Sper sa ma fi facut inteleasa.
Astept un raspuns.
Multumesc si o zi buna!
3 comentarii
0
02-02-2010, ora 11:09
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
va doare cand se lucreaza cu acele pe canal pentru ca atunci cand se largesc canalele uneori se mai poate usor atinge osul de la varful radacinii.
canalul se inchide definitiv numai atunci cand este uscat, fara nici un fel de secretie, banuiesc ca din acest motiv amana dna dr finalizarea tratamentului de canal.
0
08-02-2010, ora 10:48
mikirela
Nu este medic/terapeut
mikirela
Buna ziua,
Am fost saptamana trecuta la stomatolog(joi) si mi-a dat coroana de la un dinte jos si a scos si pivotul din cauza ca respectiva coroana pe care o aveam de vreo 6 ani era din material acrilic.Dl.doctor a constatat ca se facuse carie, a curatat, a umblat si pe canal si in final a inchis canalul, urmand ca la sedinta viitoare sa se refaca lucrarea(pivot, coronita). La vreo 2 zile dupa aceasta operatiune a inceput sa ma doara dintele respectiv in momentul cand ating cu limba si de asemenea ma doare si gingia in jurul acestui dinte la atingerea locului cu limba.Intrebarea este ce se intampla?e posibil sa fie vorba de o infectie acolo, aparuta ulterior tratamentului de canal?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
0
11-02-2010, ora 22:57
Mihaela88
Nu este medic/terapeut
Mihaela88
mikirela: exact cu aceasta problema am fost eu azi la stomatolog si mi a gasit la radiografie infectie la un dinte din fata. nervul era mort si mi a curatat pe canal...dar trebuie sa vada o sapt dak se duce infectia, daca nu e caz de operatie:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul