Infectie dinte

26-07-2013
sethbv
Nu este medic/terapeut
sethbv
Buna ziua,

Mi-am facut o lucrare la dintii (13, 14, 15) anul trecut si deasupra lui 13 (caninul) mi s-a format acum 6 luni o punga de puroi ce se tot spargea ca in final sa se formeze o fistula. La o prima operatie chirurgul a zis ca a observat o mica infectie, la a doua operatie mi-a mai frezat din os si din radacina zicand ca radacina este crapata vertical, de aceea nu se vede la radiografii. In final am facut o tomografie acum cateva zile. Se afla la linkul :

https://www.dropbox.com/sh/077wr5ac6rnrb0d/NtlgyArb9b

Stomatologul mi-a spus ca haloul inchis la culoare din jurul caninului e din cauza operatiei si ca nu ar fi infectie, sa mai asteptam. In acelasi timp puroiul inca se mai formeaza saptamanal. Imi puteti spune si opiniile dvs?

Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul