Infectie HPV biopsie, un medic va rog

23-01-2013
AlexandraT
Nu este medic/terapeut
AlexandraT
Buna seara, as dori daca se poate parerea unui medic specialist, prietena mea a fost diagnosticata cu CIN 1 si CIN 2 cu semne de infectare HPV in urma unei biopsii, medicul i-a recomandat din prima conizatie si tratament cu isoprinosine, m-am documentat in toate modurile posibile si am gasit ca un prim pas inainte de operatie ar fi un tratament, de fapt o cura cu cervugid ovule, 3 cure a cate 12 zile cu pauza de 7 zile, am citit ca este un prim pas in tratarea cancerului de col sau a displaziilor si mai ales ajuta la eliminarea hpv ului, este adevarat? As dori sa stiu parerea unor medici, ar merita sa faca un tratament cu cervugid inainte de conizatie? sa repete un pap dupa tratament sau biopsia sa vedem daca exista modificari? Am aflat de la medic ca displaziile se pot vindeca si singure, pot dispare de la sine si de aceea sunt femei care refuza operatia...mai ales daca un hpv cu tulpina canceroasa ar fi la baza, de obicei conizatia se face degeaba pentru ca displazia poate sa reapara...este adevarat?
1 comentarii
0
05-11-2013, ora 23:16
rodica2007
Nu este medic/terapeut
rodica2007
BUna,

Am vazut ca nu ti-a raspuns nimeni. nu sunt medic, iti pot spune doar ca inante de a face conizatie, faceti cateva luni cure cu ovule, sunt ovule cu propolis de la farmacii naturiste, laptisor de matca se poate consuma, 1 gr pe zi, nu dauneaza absolut deloc, multe legume si fructe... maifaceti consultatii si la un alt cabinet decat la cel care mergeti cu un al laborator...mai strangeti pareri.. nu mergeti direct pe ideea conizatiei..

a trecut mult timp de atunci, sper ca sunteti bone.. eu m-am tratat doar cu ovule... sunt bine, am foat la mai multi medici, ssuntem noi femeile paranoice, mi se pare anormal tot ce mi se intampla, dar de fapt chiar e normal...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.