Infectie la masea.

05-03-2014
Cojo8
Nu este medic/terapeut
Cojo8
Buna ziua. De sambata seara simt o durere in zona gingiei, treptat gingia a inceput sa se umfle urmand dureri insuportabile.Am fost la dentist crezand ca am nerv.Am aflat ca nervul putrezise de mult. Mi-a curatat maseaua apoi mi-a recomandat augumentin.Daca umflatura nu se lasa dentistul mi-a zis ca va trebui sa ma taie cu bisturiul(pe obraz, presupun). Ce alte medicamente pot lua ? Sa fie necesara interventia bisturiului ? Dar fumatul, poate inrautati situatia ?
1 comentarii
0
09-03-2014, ora 20:30
maraanton
Nu este medic/terapeut
maraanton
Poate ca este suficienta recomandarea medicului si se va desumfla, si prietena mea tot augumentin a luat la recomandarea medicului de la LLL Dental; daca nu va trece, ar trebui sa vizitezi din nou medicul stomatolog. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul