Infectie la Masea

12-12-2015
AlexAlexP
Nu este medic/terapeut
AlexAlexP
Buna ziua, ieri am decis sa merg la stomatolog din cauza unei dureri cumplite la masea, ajuns acolo initial doctorul stomatolog se uita la masea si spune ca ar fi de extractie, deoarece infectie s-a intins destul de mult, dupa un timp in care mai analizeaza si il mai rog si eu in acelasi timp sa gaseasca alta solutie, el incepe sa-mi faca o anestezie, iar apoi cu un ac incepe sa-mi curete canalele, zis si facut, am primit tratament de 3 zile cu augumentin si urmeaza sa ma prezint la cabinet peste 3 zile, problema este ca dupa aceasta 'interventie' ma doare ingrozitor masea, impreuna cu capul si cu o amigdala, iar daca bag limba in masea, simt o umflatura(probabil un chiag de sange), este normal sa doara asa tare si asa mult timp(mentionez ca au trecut cam 16 ore de la interventie si tot ma doare tare).Multumesc mult.
1 comentarii
0
22-12-2015, ora 09:13
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
Imi puteti trimite o radiografie pe adresa de email a cabinetului? Sunt situatii in care oricat am incerca si ne-am dori sa salvam o masea nu vom reusi pentru ca infectia este deja destul de mare.Poate exista si alte variante de tratament la aceasta masea daca intr-adevar tineti sa faceti tot ce puteti pentru a o salva. Hai sa vedem daca gasim vreo varianta! Cat despre durere, e normal cateodata sa apara insa sa nu cedeze la nici un antiinflamator e clar ca trebuie cautata alta metoda de tratament pentru ea in acest moment.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul