Infectie sau bts?

31-05-2016
TaniaS
Nu este medic/terapeut
TaniaS
Buna! Mi-am inceput viata sexuala, primele 2 dati fara prezervativ si ultima protejat (in decursul a o saptamana). Dupa vreo 2 zile de la ultimul contact am de cateva zile o mancarime, la inceput era la intrarea in vagin, acum e putin mai extinsa parca, este si o mica senzatie de arsura. Secretii anormale nu sunt. Ce poate fi? Remedii naturiste? As prefera sa nu ajung la ginecolog. Poate fi o infectie? Prietenul fara sa se spele pe maini inainte a introdus mana in vagin si in anus si iar in vagin dupa primul contact, poate sa fie de aici sau e ceva bts?
6 comentarii
0
31-05-2016, ora 23:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Bts

Test secretie la ginecolog sa vezi ce e si apoi ceri tratament pt amandoi.

Vezi Sexul in afara casatoriei are un pret, pe Youtube. Poti sa ramai insarcinata oricand. Poti sa iei bts-uri. Se merita ? Mai gandeste-te.

Cum adica sa bage degetul in vagin si apoi anal ? Incearca sa te trezesti la realitate. O femeie cauta in general un barbat cu care sa faca o familie, cu care sa faca o casa, sa aiba copii. Baiatul asta e potrivit acestui profil ?

Intreaba-l direct cu cate femei a avut contact sexual inaintea ta de e asa versat. Poate sa fie nu numai o infectie banala, poate fi o infectie cu un HPV care ulterior sa provoace veruci. Poti sa iei un HPV cancerigen care costa zeci de milioane sa-l tratezi. Iar el iti va intoarce spatele, fara sa te ajute cu nimic.

Chiar te rog sa mergi la ginecolog, pune-l sa plateasca testul de secretie si medicatia. Ca pina la el nu ai avut nimic. Vezi cum reactioneaza. Nu pot sa cred ca sunteti atat de naive si ca barbatii pot face cu voi ce vor.

Te cred ca ai fost virgina. Dar nici chiar in halul asta sa va prosteasca in fata. Urmareste sa iti vina menstruatia la timp, sa nu fi ramas insarcinata.
0
31-05-2016, ora 23:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Infectia e o bts. Nu se ia de pe deget.
0
31-05-2016, ora 23:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Baiatul asta asa versat nu ti-e clar ca a facut sex anal cu mai multe femei si ca s-a infectat ca nu a folosit prezervativ ?
Ai nevoie de la medicul de familie de trimitere la ginecolog. Daca nu sa-ti plateasca ginecolog particular si testul de secretie. Daca nu pune-l pe liber. Asta nu e om. Bag pariu ca a infectat mai multe fete.
0
01-06-2016, ora 08:57
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Un mod foarte "potrivit" de a incepe viata sexuala. Nu ai ratat niciuna dintre categorii: risc de sarcina, risc de BTS si perversiuni sexuale in acelasi timp. Este foarte probabil ca una din trei a dat rezultate, astfel incat este cazul de faci exact ceea ce nu doresti: mergi de urgenta la medic si fa analizele specifice. Si poate ceva educatie sexuala pentru ca lucurile sa nu devina chiar si mai periculoase pe viitor.
0
29-06-2016, ora 23:11
Valyvaleria
Nu este medic/terapeut
Valyvaleria
Bună, am și eu o problema acum 6 luni am avut un contact sexual neprotejat . Doar ca de câteva zile mi-a apărut o bubite de culoarea pielii la intrare în vagîn, iar secreția și-a schimbat culoarea. Am mare nevoie de un sfat ce poate sa fie pana reușesc sa ajung la medicul ginecolog pentru teste . Adevărul e ca sunt foarte speriata am citit pe internet despre o mulțime boli dar parcă nici una nu corespunde cu ce am eu.
0
30-06-2016, ora 01:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate fi infectia cu virusul HPV care provoaca veruci genitale. Faptul ca secretia si-a scimbat culoarea are alta cauza. Consult clinic ginecolog plus ecografie transvaginala plus test secretie. Depinde de culoare, miros.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.