Infectie sau paranoia?

30-06-2018
Ccc9787
Nu este medic/terapeut
Ccc9787
Salutari! Am si eu o problema.. Destul de grea zic eu. Cel mai mult psihic... In urma cu 3-4 luni mi-au aparut in zona genitala-penis pete rosii, insotite de pruit, mancarimi enorme, cu o secretie galbuie ce avea miros extrem de intepator si urat. Au disparut de la sine, prin spalare cu bicarbonat de sodiu si apa calduta. Pe limba depuneri albicioase ceea ce m-a facut sa ma gandesc la candida albicanis. Am mers la farmacie, mi-a dat fluconazol si nistanina.
In urma cu 2-3 saptamani cam asa, am sesizat adenopatie-ganglionii de la gat mariti. Am ajuns la medic dermato si mi-a prescris clar o solutie pt limba si zona genitala spalata cu bicarbonat. Limba s-a mai curatat, folosesc solutia.
Pentru adenopatie am inceput sa iau amoksiklav, 1 la 12h. Medicul de familie mi-a spus sa stau linistit pentru ca acei ganglioni de la gat se datoreaza problemelor din sfera ORL... Nu sunt mari ganglionii.
Recent, de 2 zile au inceput depuneri albe pe glandul organului sexual...
Pana ajung la analize mai e ceva timp..
Intrebarea/intrebarile ar fi ce as putea sa mai fac si sa ma linistesc in principiu, deoarece pe net sunt multe chestii gresite si eu am dezvoltat o ipohondrie cu HIV... Ceea ce nu cred ca este. Tin sa spun ca am stari uneori de oboseala, datorate stresului, dar si o pierdere in greutate.
Edit:Un ganglion inghinal aparut, pe partea dreapta.
Si la palpare pe spate, la zona sacrala, un fel de noduli, putini durerosi.
Mai completez faptul ca am stari de voma datorite starii "de nod" in gat.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noduli la gât (noduli limfatici laterocervicali, noduli tiroidieni)
  •