infectie urinara cu E coli | Forumul Medical ROmedic

infectie urinara cu E coli

10-02-2011
Caline
Nu este medic/terapeut
Caline
Sunt insarcinata in 19 saptamani si la examenul de urocultura a iesit E coli 100000 ufc/ml. Antibiograma arata ca este sensibil la unasyn, intermediar sensibil la norfloxacin, ciprofloxacin, ofloxacin, negram si rezistent la augmentin si gentamicina. Ce antibiotic credeti ca este adecvat pentru cazul meu?
De la inceputul simptomelor (urinari frecventi, usturime la sfarsitul mictiunii, fara dureri si fara febra) am luat cate un comprimat de Urinal akut si no-spa, timp de 7 zile, si am baut multa apa. Acum simptomele sunt mai blande, adica fara usturimi, este posibil sa dispara infectia fara tratament cu antibiotice?
4 comentarii
0
10-02-2011, ora 19:40
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Desigur ca infectia (mai ales cu E coli) poate sa treaca fara antibiotic. Nu luati nici un antibiotic fara avizul doctorului dv, deoarece ar putea sa faca mai mult rau pentru copil decat bine pentru dv.
0
10-02-2011, ora 20:13
naturista
Nu este medic/terapeut
naturista
Eu am folosit un medicament din plante Cystinol Akut, din strugurii ursului si a fost foarte ok. Poate ai putea sa il intrebi pe medicul tau despre el, de vreme ce ti-a permis sa iei Urinal.
Uite aici un prospect ----------*

(*modificat de admin)
0
10-02-2011, ora 22:59
Caline
Nu este medic/terapeut
Caline
Multumesc pentru raspuns.
Unasyn se administreaza la femeile insarcinate? Daca da, care este dozajul recomandat?
0
09-10-2012, ora 17:29
roximemo
Nu este medic/terapeut
roximemo
Buna, si eu sunt insarcinata in 9 saptamani si mi-a recomandat antibiotiotic zinat de 500 de mg eu nu vreau sa iau nici un antibitioc atata timp cat nu ma doare nimic nu ma ustrura nu am nimic, prefer sa iau doar urisanul si 2-3 l d apa zi, am citit ca cele care nu se trateaza nici cu antibiotic atunci le prescrie o cura hidrica adica 2 l de apa pe zi, de ce doctorii prefera sa scrie antibiotic prima data si nu2 l de lichide pe zi?scriu antibiotic mai ales in primul trimestru de sarcina..eu nu am de gand sa il iau ci sa consum urisanul care tot medcul mi la prescris si 2-3 l de lichide
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: