Infectie urinara cu E.Coli | Forumul Medical ROmedic

Infectie urinara cu E.Coli

27-04-2009
Bica Marian
Nu este medic/terapeut
Bica Marian
Mamei mele in virsta de 70 ani, nu i s-a putut face tratament chirurgical - ateroplastie (fractura col femural stg Garden IV) datorita infectiei urinare cu E. Colli.
In ce consta aceasta infectie si ce a declansat-o?
De asemnea, poate imi puteti detalia diagnosticul de fractura col femural stg Garden IV, precum si sansele de reusita ale operatiei.
Va multumesc!
3 comentarii
0
29-04-2009, ora 13:30
Dr. Oancea Mihaela
Nefrologie, Bacau
Dr. Oancea Mihaela
Mama dvs prezinta o infectie urinara cu un germene obisnuit, care in teorie nu contraindica interventia chirurgicala. Adica, dupa tratament corect soldat cu disparitia infectiei, interventia chirurgicala se poate efectua. Ce anume a cauzat infectia urinara e greu de spus fiind necesare mai multe investigatii( uree, creatinina, sumar urina + urocultura, glicemie, ecografie abdominala, eventual UIV, consult ginecologic ). Va sfatuiesc sa va adresati unui nefrolog pentru tratamentul corect al infectiei urinare.
Cu privire la tipul de fractura trebuie sa intrebati un ortoped.
Multa sanatate
0
29-04-2009, ora 14:28
Bica Marian
Nu este medic/terapeut
Bica Marian
Va multumesc pentru amabilitate.
Diagnosticul a fost pus la spitalul Pantelimon, chiar medicul curant stabilind ca daca se va vindeca infectia urinara, nu vor fi probleme d.p.d.v. medical pentru efectuarea operatiei.
0
02-04-2021, ora 18:41
Elisabe
Nu este medic/terapeut
Elisabe
Buna ziua. Am 46 de ani. Ma confrunt de 7 ani cu infecție urinara și tenesme vezicale zilnice. Am suprimat și viata sexuala, pentru ca simptomele devin mai agresive, după, si tot ce a ieșit la cistoscopie a fost scleroza de col vezical. Menționez ca am dobândit acest coșmar, în urma unei operații clasice pentru hemoroizi, care a decurs cu complicații post chirurgical. Și cred ca de acolo e toata problema sau de la fibromul uterin. Va rog sa ma.ajutati cu un sfat. nu mai pot lua atâtea antibiotice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.