Infectie urinara recidivanta

04-12-2017
Lozana
Nu este medic/terapeut
Lozana
Buna ziua!
In momentul de fata prezint stare subfebrila intre 36.5-37.1, frisoane, ameteli, dureri in zona abdominala.
In urma cu 2 saptamani am primit tratament cu tavanic si gentamicina impotriva unei pielonefrite detectata ca urmare a unui sumar de urina, ecografie si dureri la urinare.
Nu imi explic insa de ce de la debutul bolii si.pana in prezent fac frisoane si imi creste temperatura, desi analizele la urina si sange nu indica semne de infecție.
Imi poate sugera cineva daca pielonefrita a ramaa activa sau starea aceasta poate fi cauzata de o problemă ginecologica, avand in vedere ca am dureri inca in zona vezicii, uterului si a mijlocului?
Am fost internata la medicina interna, iar astazi la externare mi s-a spus ca potrivit analizelor sunt sanatoasa, desi eu prezint simptomele mai sus precizate.
Multumesc!
4 comentarii
1
04-01-2018, ora 20:30
Laura8
Nu este medic/terapeut
Laura8
Buna Lozana, Iti recomand uleiul de chimen negru organic, 1 lingurita cu 30 de minute Inainte de micul-dejun Si 1 lingurita Inainte de culcare.Eu am folosit acest ulei Si am scapat de orice afectiune foarte repede.Incearca-l Si nu Vezi regreta.Este bun pentru orice afectiune, boala.Nu cunosc multi oameni acest remediu.Pentru ca pe mine m-a ajutat am vrut Sa ajut la randul meu.Am suferit de multe afectiuni Si am scapat de toate.Daca Ai intrebari nu ezita.O seara buna!
0
04-10-2018, ora 20:02
Delia756
Nu este medic/terapeut
Delia756
Buna
Poti sa mi dai mai multe detalii te rog
0
24-07-2023, ora 12:07
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Buna ziua...
Da, asa stari si astfel de simptome pot indica o problema ginecologica dar si un focar de infectie netratat ; totodata este vb si despre o stare imuna specifica, adica o imunitate slaba !
Ar fi bine sa mergeti la un urolog, sa ffaceti investigatii generale si uro-ginecologice specifice si sa va ocupati cu sistemul imun mai intens !
Sanatate si multa liniste va dorim !
0
09-08-2023, ora 15:31
ion buja
Nu este medic/terapeut
ion buja
Buna ziua,

Ce restrictii in alimentatie(condimente, bauturi, cafea,..etc) exista la administrarea : Omnic Tocas 0, 4 mg ?
Multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: