infectie urinara si e-coli | Forumul Medical ROmedic

infectie urinara si e-coli

17-10-2012
mihayos
Nu este medic/terapeut
mihayos
buna ziua,

mi-am facut analizele si mi-a iesit infectie urinara cu bacteria e-coli, am luat tratament antibiotic si urinal akut, menstruatia trebuia sa-mi vina pe 30 septembrie si nu mi-a venit nici acum 17 octombrie, insarcinata nu sunt pentru ca mi-am facut 3 teste de sarcina cu teste diferite si au iesit negativ. Poate sa-mi intarzie atat de mult de la tratament si de la infectia urinara cu bacteria respectiva? Am scurgeri maroni asa cum le aveam mereu inainte sa-mi vina, dar niciun semn sa-mi vina si menstruatia. La sf luni sunt programata la gine, dar pana atunci puteti sa-mi dati vreun sfat va rog. Ciclul nu il am regulat, pastile anticonceptionale nu iau. Care ar fi cauza? Multumesc frumos. O zi buna!
1 comentarii
0
05-05-2022, ora 14:44
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
E. Coli este o bacterie care colonizeaza intestinul gros și zona urogenitala la bărbați și femei.
Prezenta acestei bacterii in uretra nu este o problema dacă nu aveți simptome : dureri, mictii dureroase, senzații de arsura …
O problema este dacă in analiza generală de urina sunt prezente ( baterii + ) și ( leucocite mai mult de 3-5 in Cîmpulung De vedere ) iar la UROCULTURA se confirma E. Coli cu titlul mai mare de 10.*2 !!!!
In așa caz adresați-vă la urolog !
Sucese și multă sănătate va dorim !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.