infectie vaginala, tratament ovule... este interzis sexul in perioada asta?

02-04-2013
gabiferaru
Nu este medic/terapeut
gabiferaru
sotia mea are o infectie vaginala si se trateaza cu clotrimazol ovule.stiti cumva daca este interzis sexul pe perioada aceasta?
4 comentarii
0
02-04-2013, ora 01:20
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
In afara de faptul ca sexul este interzis, este evident ca si dumneavoastra trebuie sa faceti tratament. Infectia sotiei banuiesc ca este o candidoza, judecand dupa medicamentul care i-a fost prescris. Evident ca si dumneavoastra aveti infectia, numai ca la barbati, de cele mai multe ori, este asimptomatica. Daca nu faceti tratamentul impreuna, dumneavoastra va ve-ti reinfecta sotia la nesfarsit. Nu va fie jena/teama sa-i puneti intrebari medicului, atunci cand mergeti la un consult. Daca mergeti la un spital de stat si medicul va raspunde in doi peri, in loc sa-i bagati spagutza in buzunar, mergeti la privat. Acolo platiti pentru consultatie si informatiile pe care le doriti dar ve-ti fi tratat ca o fiinta umana, asa cum rar se mai intampla in sistemul medical de stat. In plus, la privat, zambetele cu care ve-ti fi intampinat, sunt gratuite. Nu trebuie sa platiti pentru ele, la privat personalul medical e motivat destul de bine financiar, n-au de ce sa va zambeasca perfid, asa cum se intampla la stat, la vederea "plicului".
0
02-04-2013, ora 23:54
gabiferaru
Nu este medic/terapeut
gabiferaru
multumesc foarte mult.cred ca mai degraba are o infectie urinara.are si un antibiotic ciprinol.la mine mai apare uneori balanita candidozica.de ce?din ce cauza?candidoza are un miros mai urat.la sotie nu este acest miros.
0
31-07-2013, ora 21:01
limona
Nu este medic/terapeut
limona
Buna.
Am primit tratament cu polygynax 12 zile pt o infectie vaginala. Problema este ca nu suport deloc ovulele, e o chestie psihologica, nici macar nu reusesc sa le introduc destul de bine si imi tot aluneca afara. Va rog frumos sa-mi spuneti daca as putea sa le inlocuiesc cu altceva pe cale orala. E foarte important pt mine. Si, nu in ultimul rand, daca trebuie sa faca si sotul ceva tratament si cu ce anume...
Va multumesc mult.
Imi cer scuze, am mai postat problema mea si in alta parte, dar apoi mi-am dat seama ca nu era sectiunea potrivita, asa ca am scris aici.
0
01-08-2013, ora 12:22
Alina 28 ani
Nu este medic/terapeut
Alina 28 ani
buna ziua!
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un rasp????...va rog mult !
as dori sa stiu daca valorea progesteronului in ziua 21 a CM de 3.83 ng/ml este o valoare normala?
multumesc anticipat !
cu respect,
alina
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  • Usturimi vaginale - cauze și tratament
  •