infectii urinare | Forumul Medical ROmedic

infectii urinare

05-03-2008
ivascu doina
Nu este medic/terapeut
ivascu doina
Nu stiu ce tratament sa mai urmez pentru o infectie urinara. Am luat ciprofloxacin de doua ori timp de cate 7 zile.O vreme nu am mai avut probleme apoi infectia a reaparut.Usturimile sunt ingrozitoare si nu dispar cu nimic in special noaptea inainte de urinare desi beau cel putin 2 litri de apa pe zi.
9 comentarii
0
05-03-2008, ora 00:00
Ana Cristea
Nu este medic/terapeut
Ana Cristea
La femeie infectiile urinare sunt, din pacate, foarte frecvente, in special din considerente anatomice (vecinatatea cu rectul, uretra mai scurta). In cazul dumneavoastra, cel mai probabil v-ati reinfectat. Sfatul meu este sa mergeti la medic, pentru investigatii si un tratament condus corect.
0
27-12-2009, ora 12:10
kristo
Nu este medic/terapeut
kristo
Buna ziua, am 22 ani si rezultatele unor analize de acum 1 an mi-au confirmat ca am nitriti, insa eu nu am avut niciodata probleme cu aparatul urinal sau alte afectiuni de genul asta, am mers la un ginecolog (la sfatul medicului de familie) iar acesta mi-a dat anticonceptionale, am urmat tratamentul timp de 6 luni dupa care am refacut analizele si rezultatul este acelasi. Se poate sa am nitriti dar totusi sa nu am o infectie urinara? Pentru ca sincer nu mai inteleg nimic.
0
03-01-2010, ora 03:02
hamsterx
Nu este medic/terapeut
hamsterx
incearca ciprinol si eu am luat si mi'a trecut.intreaba la orice farmacie...farmacistele te pot ajuta mai bn..bafta!
0
07-01-2010, ora 19:28
miki_81
Nu este medic/terapeut
miki_81
Buna ziua.Am 28 de ani si am o problema. Cred ca am facut o infectie urinara deoarece ma doare foarte tare cand urinez si ma ustura dupa care imi trece.Adica doar in momentul mictionarii am aceste dureri.Cand au fost durerile mai profunde imi curgea sange DOAR in momentul urinarii. Din pacate acum am si o scurgere alb-galbuie.Am avut contact sexual cu prietenul meu, a fost totul ok dar dupa cateva zile a inceput sa se planga ca i s-a uscat penisul si ca il ustura.Este posibil sa se fi transmis si la el vreo infectie?
0
11-01-2010, ora 19:30
cristinaenche
Nu este medic/terapeut
cristinaenche
buna seara.am si eu o intrebare.am fost la doctor ginecolog si mi- a dat tratament, am efectuat papanicolau si mi-a iesit ca am infectie candida si rana pe uter de la secretie.mi-a dat 3 feluri de ovule si vam inteles ca o sa iau si intimpul mentruatie.e bn, pot sa iau?
0
13-01-2010, ora 09:08
maricuta
Nu este medic/terapeut
maricuta
incearca uricol pliculete este foarte bun mie mia trecut cu el
0
02-02-2010, ora 18:18
corbescu
Nu este medic/terapeut
corbescu
Cel mai bun tratament este cel cu antibiotice sub control medical.Dar trebuie mentinuta si igiena intima stricta cu spalarea zonei dupa ce am iesit cu stomacul (macar cu un servetel umed din fata inspre spate), schimbat chilotul des chiar si de doua ori pe zi daca mai scapati fecale sau urina. Interzis sex anal care nu face decat sa transporte bacteriile din colon in zona uretrei si de aici infectia. Igiena stricta si la ciclu. Inainte femeile nu faceau infectii pentru ca nu purtau chiloti Eu am scapat cu aceste recomandari
0
03-02-2010, ora 15:28
TANIKA
Nu este medic/terapeut
TANIKA
doinita am si eu astfel de probleme si am fost la medicul genecolog mia prescris furadonin e foarte bun luam o zi pastile si deja imi trecea.dar trebuie 5 zile.succes
0
23-03-2012, ora 19:50
badrian
Nu este medic/terapeut
badrian
Buna seara. Am si eu o problema. De ceva timp am o usturime la urinare, pe canal, mai mult spre varf, , usturime care mai apare uneori si fara sa urinez.Mentionez ca nu am nicio scurgere.De asemenea, uneori urinez noaptea, dar doar o singura data, iar de-a lungul unei zile urinez de 7-8 ori in total. In timpul actului sexual ma protejez intotdeauna.
Vreau sa mai spun cateva lucruri care pot fi importante.Acum cateva luni am racit destul de rau si medicul mi-a recomandat 10 zile de Augumentin de 1000 mg, iar apoi, deoarece raceala s-a mentinut mi s-a dat Fromilid Uno pentru 7 zile.
Ce analize sau investigatii imi recomandati sa fac? Va multumesc foarte mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ibuprofenul nu este indicat în tratamentul infecÈ›iilor urinare la femei?
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  • InfecÈ›ie urinară cronică sau recidivantă - cauze È™i tratament
  •