Infectii urinare repetate!!!

20-02-2008
May Ann
Nu este medic/terapeut
May Ann
Am si eu o problema legata de infectia urinara cu E Colli. Cam de vreo 2 ani de zile ma confrunt cu asa ceva. Am facut diverse tratamente cu diverse antibiotice (Ciprinol, Nolicin, Zinnat, Doxiciclina) in functie de antibiograma. Ultima oara mi-am facut si un examen de secretie vaginala si a aparut si acolo E Colli. Este posibil asa ceva?
Dati-mi un sfat despre cum as putea sa scap de aceste infectii. Problema suplimentara la mine este ca nu prea beau lichide, dar de la ultima urocultura am inceput fortat sa beau 2 l pe zi. Ce imi puteti recomanda? Va multumesc mult de tot!
16 comentarii
0
20-02-2008, ora 00:00
mogacerasela
Nu este medic/terapeut
mogacerasela
va rog spuneti-mi daca este indicat, ca dupa o operatie de iernie disc sa am niste taieturi in zona mijlocului (spate ) sint operat de 6 saptamani, spunetimi ce sa iau sa sa fac
0
20-02-2008, ora 00:00
May Ann
Nu este medic/terapeut
May Ann
Asta am incercat sa fac, chiar daca este fortat pentru ca nu prea beau lichide.
De vreo 2 saptamani si ceva nu beau decat apa sau chestii naturale (ceaiuri), dar in special apa - cam 2 l pe zi.
Sper sa se duca toata infectia cu Colli ca e super enervanta.
0
26-02-2008, ora 00:00
danutamea
Nu este medic/terapeut
danutamea
si eu am aceleasi senzatii nu stiu ce sa mai facem?
tot mergem la doctorii dar de geaba!as vrea sa ma indrumati si pe mine unde sa merg?eu am fost la doctor urolog dar nu mi-a iesit nimic!
0
06-03-2008, ora 00:00
nikooo
Nu este medic/terapeut
nikooo
te sfatuiesc sa te duci in BUCURESTI la spitalul FUNDENI etaj 4 SECTIA UROLOGIE, cu trimitere de la medicul de familie pana in ora 8 de dimineata si vei gasi oameni specialisti profesori doctori .care te primesc si au o rezolvare ptr toate problemele care tin de urologie.Spun din proprie experienta, pe net noi ne informam dar nu ar trebui sa ne punem singuri diagnostice, cazurile difera de la om la om chiar daca sintomele sunt la fel si ne ducem la medic inspaimantati.
Te poti informa tastand pe google UROLOGIE FUNDENI si vei gasi tot personalul sectiei de urologie pornind de la medici pana la asistente si CV fiecarui medic
0
06-03-2008, ora 00:00
danutamea
Nu este medic/terapeut
danutamea
da eu chiar acolo am fost la fundeni, urologie iar doctora manea mi-a zis sa vin cu analizele de aici din slatina.eu am tinut mult sa mi se fac la bucuresti pt ca cred eu ca sunt mult mai dotati.iar eu nu imi pot permite sa merg mereu acolo.va multumesc.
2
18-07-2012, ora 13:45
Vanda11
Nu este medic/terapeut
Vanda11
Va voi spune povestea mea, sper sa o cititi si va fie de folos, intr-un fel sau altul.
In iunie 2007 am avut prima infectie urinara, nu va pot spune cu ce bacterie, pentru ca nu eram atat de documentata atunci si habar n-aveam ca trebuie facuta antibiograma si in functie de aceasta sa mi se administreze antibiotice. Medicul de famile mi-a prescris un antibiotic, pe care il considera ea adecvat si l-am luat. Infectia a recidivat abia urmatorul an in august 2008. Din nou antibiotic fara antibiograma si abia dup ce recidivele aveau loc la interval de 2 luni, am citit pe net ca trebuie facuta antibiograma. Din 2009 iau antibiotic o data la 3 luni, cand recidiveaza. A fost mereu vorba de e.coli. In 2010 am facut cistoscopie la Tg. Mures, s-a constatat ca peretii vezicii urinare sunt foarte afectati. Rinichii functioneaza, functia renala e ok, pentru ca beau foarte multe lichide, minim 4 l pe zi. In 2010 a si inceput sa ma preocupe atat de rau infectia asta, sa imi ocupe tot timpul, toata mintea incat nimic nu mai conta. Nu ma mai gandeam la nimic, doar la infectie si cum sa ii vin de hac. In 2011 am fost internata la Bucuresti, la Davila, am facut o serie de analize, mi s-au prescris antibiotice. Antibiotice, antispastic, antiinflamator si altele gen Urisan, Uricol, Urinal si Urinex. Le-am luat... Am devenit obsedata de igiena, am ajuns sa fac dus dupa fiecare urinare, daca imi permiteam...Luam pumni de medicamente zilnic si indiferent ce faceam, la 2 luni reapareau infectiile. In 2011 am pierdut o sarcina din cauza infectiilor, am consultat un urolog in USA, care bine-nteles mi-a prescris antibiotic.
Deci din 2007 ma insoteste bestia asta de infectie si simt ca innebunesc  Sincer, nu exagerez. Totul in viata mea a trecut pe plan second. TOTUL mai ales casnicia. Totul se leaga de infectie, totul depinde de infectie...Ea m-a acaparat, am cosmaruri din cauza ei....m-a dezechilibrat, m-a transformat. Am urmat chiar si tratament homeopat fara nici un succes, mi-am schimbat alimentatia, am renuntat la carne, dulciuri, fac miscare zilnic, abdomene, am luat D-Manose, doar instilatii nu am incercat inca.
In ultimul an mi-a iesit la urocultura infectie cu Klebsiella apoi la urmatoarea iarasi E.coli si tot asa. Astea doua concurau. Incredibil!!! Am zis pana AICI. GATA!!! Nu ma mai intereseaza. Ce am facut in ultimii 5 ani? M-am straduit sa lupt cu monstrul asta, mi-am schimbat viata, m-am certat cu toti apropiatii, am pierdut un copil!!!! Ce am rezolvat? NIMIC. Cu ce m-am ales? Cu nimic? Au trecut anii si eu nu am facut nimic altceva decat sa ma gandesc cum sa scap de ceva, de care defapt nu mai pot scapa. Asta e raspunsul: EU nu mai pot scapa de infectii urinare. Se joaca cu mine si eu am ales sa nu ma mai joc cu ea. O ignor, iau tratamente naturiste, beau 3 picaturi de ulei de cimbru de 3 ori pe zi cu pauze de 2 saptamani, inghit alte tincturi si Urisan, beau apa si ceaiuri chiar si noaptea, sa nu se stranga urina in vezica. Altceva nimic!!! Si e OK. Simptomele sunt aceleasi ca in perioada latenta, deci slabe... Infectia exista, klebsiella si/sau e.coli. Sper sa nu ajunga in vagin sau sa imi afecteze cervix-ul. Imi fac analizele secretiei vaginale o data pe luna, monitorizez infectia. Dar nu ma mai gandesc la ea. Si stiind ca ea exista si acceptand-o imi e mult mai bine. Inainte tremuram dupa ce luam antibioticele si dupa ce imi ieseau analizele OK, urina sterila, tremuram de frica, ca va recidiva. Acum stiu ca este, ca inca este si ca va mai fi, dar NU o mai BAG IN SEAMA si psihic sunt linistita.
Sper ca voi sa nu fi ajuns in starea asta, sper sa nu va dea voua atata bataie de cap. In orice caz, voiam sa va spun oful. Trebuia sa il spun cuiva, care poate ma intelege, care poate intelege lupta psihologica pe care o dau cu infectia urinara. E mai grea decat lupta fizica propriu-zisa. Nu vrea sa ma pierd din cauza unei infectii urinare, dar simt ca era cat pe ce sa o fac. Multa sanatate!!
0
22-08-2012, ora 23:42
ioanax22
Nu este medic/terapeut
ioanax22
Vanda, te inteleg...si eu de mai bine de un an de zile sufar de aceasta boala, (un CHIN fizic emotional si psihologic, cred ca numai cine trece prin asa ceva poate sa inteleaga frustrarea, durerile si stresul) Si eu tot E coli am, dar la mine fara perioade de recidiva:( Nici nu mai stiu cum e sa te simti normal, sa nu mai ai usturimi ca la mine zona genitala e in pioneze...Si eu am tot umblat pe la toti doctorii..ginecologi, urologi, nefrologi.fiecare cu parerea lui dar nici o solutie.numai antibiotice(cred ca le-am luat pe toate!)..dar asta e...si eu cred ca o sa am boala asta toata viata.nu-mi fac prea mari sperante...acuma am incercat un vaccin...se numeste Strovac, se gaseste numai in germania...astept efectele...sanatate
0
10-10-2012, ora 16:52
Dan Moisa
Nu este medic/terapeut
Dan Moisa
Sper ca mesajul meu sa ajute ptr ca eu personal stiu cum este.
Fetita mea s-a pricopsit cu ecolii se pare de cand s-a nascut si la varsta de 6 luni a fost depistata cu acest microb.A urmat o perioada lunga de tratamente cu antibiotice de tote felurile posibile dar nimic.Ca sa nu mai chinuim copilu am plecat la Vienna la o clinica privata ptr copii:http://www.privatklinik-doebling.at/home.html, , unde pana la urma am obtinut un tratament, care multumesc lui dumnezeu a reusit sa o puna pe picioare.Tratamentul l-am urmat timp de 6 luni iar efectul sa vazut incepnd cu luna a 4.Tratamentul consta dintr-un praf: Waterfall D-Mannose ACESTA ESTE SAITUL:http://www.waterfall-d-mannose.com/. si un antibiotic TRICEF TROCKENSAFT SE GASESTE PE SAITUL ACSTA DOAR CU RETETA :http://www.kaiserkrone.at/tricef-trockensaft-31-8g-1253499.html. SPER SA VA AJUTE !!!
-
0
16-10-2012, ora 22:12
Vanda11
Nu este medic/terapeut
Vanda11
Am folosit D-Mannose.fara succes in cazul meu. Ceea ce vreau sa transmit celor ce sufera de infectii ruinare recurente este: infectia urinara recurenta este o boala psihica, este spaima, care declanseaza boala. Eu am trait timp de 5 ani cu aceasta boala, s-a intors la mine, atunci cand o asteptam mai putin. S-a intors datorita mie, datorita fricii mele...findca eu stiam, ca se va intoarce.
In iunie am incetat sa o mai astept. Mi-am propus sa fie ultima infectie urinara. I-am interzis sa se mai intoarca. Am facut analize, care au iesit pozitive. Am decis sa NU mai am simptome. Am luat Urisan, am luat Cistex, am luat tincturi de cimbru si ienupar, am suferit fara sa mai iau antibiotice. Am baut ceaiuri de plante. NU MAI AM SIMPTOME, pentru ca nu am mai vrut EU sa am simtpome. E octombrie. Ma simt mai bine ca oricand. Nu imi mai fac urocultura. Ma simt bine, pentru ca nu o mai astept!!! Nu imi mai e frica de ea!!! M-a torturat timp de 5 ani, pentru ca EU i-am permis!! Pentru ca am mancat carne, pentru ca am mancat dulciuri si paine si pizza si altele din faina de grau. Am renuntat la faina de grau, am renuntat la carne. Mananc kefir, fructe, legume, supa si sufleuri...si mi-e BINE!! Va jur ca mi-e bine!!!
Nu lasati boala asta sa va cucereasca. Omorati-o fara antibiotice...omorati-o prin atitudinea, pe care TREBUIE sa o luati!! Anitbioticiele sunt LETALE!! Antibioticele va fac sa va pierdeti imunitatea, va "saluta" infectiile urinare ce stau sa se intoarca.Antibioticele in cazul infectiilor urinare, sunt singurele ce fac sa se intoarca pacatoasa asta de boala. Va rog din suflet sa nu mai consumati aceste OTRAVURI. Luptati cu boala prin atitudine, cu ajutorul altor leacuri naturiste, prin atitudine si speranta.De altceva nu aveti nevoie.
0
18-03-2013, ora 21:48
laulau
Nu este medic/terapeut
laulau
vanda draga, sunt cam in aceasi situatie. am fos diagnosticata cu infectie bacteriana cronica in urma cistoscopiei. mi s a propus instilatii vezicale sau spalaturi cu o combinatie de solutii, dar mie frica de efecte adverse. tu de ce nu ai facut instilatii? ai devenit pana la urma vegetariana ? stiu ca psihicul infuenteaza fizicul dar totusi doar prin ignorare.. tu cum te simti acum ?
0
22-03-2013, ora 10:53
botosita
Nu este medic/terapeut
botosita
vanda !! sunt socata ! cam aceeasi chestie o simt si eu ! ma gandesc mereu oare recidiveaza oare pot sa plec in concediu fara sa nu am probleme ?? daca plec in delegatie ce ma fac imi recidiveaza ??? sa iau antibiotice cu mine ( oricum le iau ) plus urinal etcc.nu exista o zi sa nu imi treaca prin gand ca imi recidiveaza.Ba mai mult cand ma apuca usturimile si durerile ( in gerenal " cand mi-e lumea mai draga " si pe pe nasteptate ) ma panichez ma speriu f tare chit ca am experienta de 2 ani si tot mai tare i9mi tre la baie si nu ma pot abtine. Sa fie oare solutia asta ?? sa ma duc la un psiholog ? sa-mi impun ca nu am nimic ca nu mi se va mai int niciodata ???
0
29-06-2018, ora 12:39
dya30
Nu este medic/terapeut
dya30
Buna. Am si eu aceleasi probleme cu infectie recidivanta cu e coli de 2 ANI. Ati scapat careva cumva ??????
Sunt disperata. AJUTOR UN SFAT VA ROG !!!!!!
0
06-08-2018, ora 17:04
GabrielaMaria22
Nu este medic/terapeut
GabrielaMaria22
Da asa sunt si eu de 6 ani. Infectii cu e coli. Am facut chiar si 2 ture de instilatii. Prima in 2013. A doua in 2016. Dupa a doua tura am facut si instilatii cu cystistat timp de 2 luni, cate una pe saptamana. Si totul degeaba.As face orice ca sa scap de infectiile astea urinare. Daca cineva a scapat il rooog sa imi spuna si mie cum.
0
10-08-2018, ora 14:29
Valentina L
Nu este medic/terapeut
Valentina L
Buna ziua, cu aceiasi problema ma confrunt si eu de aprox.un an, am avut cu e-coli iar acum am dat in infectie cu klebsiela, tratata fara succes, am auzit ca sunt niste injectii de desensibilizare a infectiei dar nu stiu prea multe detalii, daca e cineva in masura sa ne lamureasca, v-asi fi recunoscatoare deoarece nu mi da pace, e destul de apasatoare si de enervanta situatia.multumesc!0
0
03-09-2018, ora 23:21
Dana Manu
Nu este medic/terapeut
Dana Manu
Vanda, stiu exact cum te-ai simtit. Eu de 6 ani ma chinui cu ecoli, intai antibiotic apoi am renuntat, mai bine cu homeopate si din ce in ce mai bine cand eram linisitita si puternica, dar recidiveaza la contact sexual daca nu e totul super steril si clinic si s-a dus tot romantismul, dupa aia trebuie sa beau multa apa, ceai, dus cald, incerc sa fac un copil si normal ca nu se lipeste de mine cand nu ma pot gandi decat la infectie. Mai iau si antibiotic cand si cand dar incerc sa evit cat pot, medicii ma cearta, de parca daca m-as indopa 6 luni cu zeci de pastile ar face bine... Cum sa crezi asa ceva? De ce nu ne poate ajuta nimeni??
0
09-03-2019, ora 11:16
Laura Gh
Nu este medic/terapeut
Laura Gh
Buna fetelor. Vreau sa spun ca si eu am trecut prin ce treceti voi. Totul a inceput dupa ce mi-am inceput viata sexuala. Usturimi jos, la urinat! Un cosmar! In fiecare luna luam antibiotice, in fiecare luna la doctori, sandor, medlife. Astia nu faceau decat sa imi ia banii si sa imi puna diagnostic de vezica hiperactiva sau nu stiu ce cistita. Problema e ca am ajuns sa fac infectii recurente si la amigdale. Antibiotice si pt astea. Doctori si spitale! Dar nimeni nu gasea sursa infectiilor mele nici din gat nici de la vezica. Analize peste analize, antibiotice pt antibiotice. Nu glumesc fetelor, daca nu luam antibiotice pt usturime luam pt gat. Singurul care imi mai calma durerea era no spa-ul. Si ajunsesem sa nu plec nicaieri fara no spa dupa mine.
Vreau sa va spun ca intr-o zi dupa un contact sexual cu iubitul meu am facut o candida foarte urata. Pana acum pt candida mi s-a recomandat de medicul ginecolog Gynofort ovule! Si le foloseam de fiecare data cand eu faceam candida de la antibiotice. In ziua cand am facut candida am mers la farmacie si a cerut ovule pt mine si pastile pt candida pt iubitul meu. Am zis sa il tratez si pe el. Apoi farmacista imi spune ca ar fi mai indicat sa iau si eu tot pastile. Am luat flucovim de 100 de grame cate 2 pastile pe zi timp de 4 zile. Au trecut 3 luni de atunci, si nu mai stiu ce e ala no spa, nu mai stiu ce ee ala antibiotic, iar amigdalele mele sunt curate ca lacrima.
Din toata chestia asta eu cred ca am avut candida, am tratat fooar local candida, iar candida a urcat in vezica urinara si de acolo infectiile recurente. Iar la amigdale, sunt sigura ca tot candida era. Si nici un doctor nici macar unul nu a testat daca am candida in gat sau in vezica.
Dupa toata experienta vietii mele, nu mai cred in nici un doctor! Nu au fost in stare sa ma faca bine. A trebuit sa descopar la intamplare ce se intampla in corpul meu.
Asa ca fetelor daca nu vreti sa testati chestia asta. Mergeti la doctor si cereti voi sa va faca un test pt candida in corp, la alte organe, si la vezica in special!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.