Infectii urinare si pungute cu lichid pe vezica | Forumul Medical ROmedic

Infectii urinare si pungute cu lichid pe vezica

11-01-2016
Irina2043
Nu este medic/terapeut
Irina2043
Bună ziua!
Am 19 ani si ma chinuie o infectie urinara! Menţionez ca nu mi-am inceput viata sexuala...
Totul a început acum 4 luni când am făcut un control de rutina şi un ecograf la medicul de familie. Atunci am depistat ca o umflatura pe vezica, doua pungi cu lichid a spus doamna doctor. Ce-i drept mergeam des la baie si mi se parea urina tulbure. Am luat tratament cu Cipro Quin, din pacate nu pe tot ci doar 5 zile pentru ca ma simteam bine. Am făcut din nou ecograf şi nu se mai vedea nimic pe vezica. La doua saptamani a reaparut aceeaşi problema, iar am făcut ecograf si iar am luat antibiotic( Zanocin- tot tratamentul dat) după care din nou ecograf şi a spus doamna doctor ca se mai observa ca o umbra, foarte puţin. Am zis sa fac totuşi nişte analize sa fiu sigura ca am tratat problema. Urocultura-negativa, sumar urina cu rezultate normale. Nu am mai avut probleme pana acum, la peste doua luni după cele povestite. Iar am senzatia de usturime la urinare si merg des la baie. Am fost iar la medic, am facut ecograf şi iar am acele vezicule cu lichid...Iau din nou antibiotic, Eficef de data asta. După o sa fac din nou un control si doamna doctor a spus ca ma va trimite la un specialist daca nu dispare sau în caz contrar imi va da ceva pentru imunitate.
Sunt foarte speriata, am atacuri de panica si mi-e frica de ce e mai rau... Doua întrebări mă frământă: de ce reapare infectia si cat sunt de ingrijoratoare/ grave acele vezicule cu lichid...
Va mulţumesc din suflet!
1 comentarii
0
12-01-2016, ora 12:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pe fondul anxietatii, atacurilor de panica scade sistemul imunitar si organismul lupta mai greu cu infectia.
Ar trebui sa va vada un medic specialist Urolog.
Beti ceai de merisor.
Pentru anxietate, panica incercati Gemoderivat de muguri de tei argintiu sau orice va place de la plafar. Plus echinaceea, ceai, capsule, ce doriti sau orice altceva sa va creasca imunitatea.
Fierbeti lenjeria intima si pastrati igiena intima zilnica corespunzatoare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.