infectii vaginale?!

30-01-2012
alexutzzzzzza
Nu este medic/terapeut
alexutzzzzzza
buna ziua, am si eu o intrebare. Am fost cu pr meu, si el sa excitat, exista posibilitatea sa treaca ceva atat prin hainele mele cat si prin ale lui? Aman2 eram imbracati in pantaloni+ boxeri. Imi curge ceva alb, (nu este pt prima oara, se intampla demult) nu am avut contacte sexuale, dar curge... Foarte rar mai este si putin maronie, dar nu curge mult.. (am inteles ca poate fi vb si de mizeria din corp..) Poate fi o infectie? De ce se produc infectiile? Multumesc frumos
5 comentarii
0
30-01-2012, ora 23:34
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Poate fi o infecţie, dar nu propagată prin haine. Microbii nu sar aşa, precum purecii. Infecţiile se produc prin interacţiunea dintre un microb şi un teren favorabil. Dacă, de fapt, situaţia este mai veche, modalitatea de primă alegere, după părerea mea, este un tratament homeopatic.
0
31-01-2012, ora 11:02
alexutzzzzzza
Nu este medic/terapeut
alexutzzzzzza
Va multumesc frumos, m'ati linistit. Sper sa imi revin.
0
26-04-2012, ora 00:32
armelia
Nu este medic/terapeut
armelia
Buna am si eu o intrebare.De ceva vreme am o scurgere din vagin in cantitati foarte mari nustiu cum sa o descriu lichida galbuie dar nu e ca o secretie normala ci mai degraba ca o brunza sfarmata, iar pe peretii vaginului la fel.am mancarimi si usturimi iar labiile sun usr umflate si crapate care sangereaza.ajutati-ma
0
26-04-2012, ora 13:40
Corina28
Nu este medic/terapeut
Corina28
Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Am fost la un control ginecologic pentru ca aveam o secretie putin neobisnuita, mai exact era in cantitati mai mari decat in mod normal. In urma testului de laborator, rezultatele au fost urmatoarele:
Epitelii : relativ frecvente
Leucocite : rare
Mucus : frecvent
Flora : Grad III
Rezultat : Numeros mobilluncus
Am primit un tratament cu ovule Fluomizin si antibiotic metronizadol ( 2 tablete/ 12 ore)
Inca nu am terminat tratamentul, se simte intra-devar o imbunatatire, insa as vrea sa stiu si o alta parere. Din ce am mai citit pe diverse forumuri, nu este nimic grav.
Va multumesc!
0
03-05-2012, ora 19:34
anka_breazu
Identitate neconfirmată
anka_breazu
Buna ziua,

Gardnerella vaginalis reprezinta o bacterie anaerobace face parte in mod normal, din flora bacteriana vaginala.In momentul in care flora bacteriana este modificata apar dezechilibre iar microorganismele potential patogene se vor dezvolta in exces. In aceste conditii este posibil sa apara o infectie determinata de unul dintre organismele potential patogene Garnerella Vaginalis.

Garnerella Vaginalis poate sa nu fie neaparat transmisa pe cale sexuala, deoarece ea se poate dezvolta atunci cand aciditatea vaginului scade ca urmare a :

1. practicarii irigatiilor ( spalaturile vaginale ) vaginale in ecces.
2. a administrarii unor antibiotice
3.in cazul dezechilibrumui hormonal
4. sau a spermei care, avand un pH alcalin, afecteaza mmicromediul vaginal.

Daca infectia a fost transmisa pe cale sexuala, atunci simptomele Garnerella Vaginalis apar in intervalul a 2-21 de zile dupa contactul sexual neprotejat.

De cele mai multe ori barbatii sunt purtatori de trasmiterea infectiei cu Garnerella Vaginalis, binenteles iei nestiind ca sunt purtatori de infectia acestei bacterii.

Astfel dupa un examen ginecologic atat femeia cat si barbatul trebuie sa faca un tratament natural de 7 zile pentru a evita recidivierea aceste bacterii cu Garnerella Vaginalis..

( avand candidoza bacteriana a incercat sa o trateze - probabil ca a reusit, dar dupa ce a avut din nou contact sexual sa infectat din nou cu Garnerella Vaginalis purtator fiind partenerul dansei. In acest caz trebuie sa va tratati impreuna cu tratamente naturale www.scapa-de-vaginita.eu urmand sfaturile de mai sus)

Este Crititc De Important Sa Tineti Cont De Sfaturile De Mai Sus - Pentru A Scapa De Infectiile Cu Garnerella Vaginalis

Va doresc sanatate si va astept cu rezultate bune.

O zi placuta pe mai departe.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: