infertilitate AJUTATI-MA VA ROG NU MAI POT

11-08-2007
cristina bratu
Nu este medic/terapeut
cristina bratu
aM 31 ani iar in urma unei laparoscopii mi-au sous ca am endometrioza si trompele opturate sau infundate nu stiu exact pt ca operatia am facut-o in Spania ( locuiesc aici de 5 ani ) si mi-au spus de fapt ca " no permeabilidad tubarica ". restul analizelor mi-au iesit bine: ovulatie. VREAU SA RAMAN INSARCINATA si nu stiu ce sa fac aici imi spune ca doar in vitro. in urma operatiei nu mi-a dat nici un tratament pt ca mi-au spus ca pt ca vreau sa raman insarcinata si sa fac in vitro. aici e ffffffff scump cu totul de duce pana la 6000 -7000 euro. Exista posibilitatea sa raman insarcinata normal sau doar in vitro? cam cat ma costa tot procesul incluzand tratament, transferul de embrioni. ecografiile care se fac, etc in fine tot ce inseamna VITRO?
19 comentarii
0
12-08-2007, ora 00:00
simonet
Nu este medic/terapeut
simonet
imi pare rau dar si eu sint in aceasi situatie, din pacate doar in vitro se va putea.MIE trebuie cineva sa-mi dea o adresa din ungaria unde costa mai putin si sint seriosi...o sa-ti dau si tie adresa.In ROMANIA poti merge la 100 de medici si poate te vor pacali dandu-ti sanse...dar numai ca sa-ti ia banii!!!!!!!!!! Eu am facut analizele in ITALIA IAR O COMISIE DE MEDICI MI-A SPUS CA ESTE APROAPE IMPOSIBIL SA RAMAN NATURAL.REVENIND LA ROMANIA AICI CA SA-TI IA BANI ORI ITI SPUNE CA NU A MERS DE 1 DATA,...ETC MULT NOROC!!!!!!!!!!!SIMONET
0
13-08-2007, ora 00:00
lililutza
Nu este medic/terapeut
lililutza
eu am facut FIV si in ungaria.seriozitate...stati linistite ca nu-i chiar asa.acum incep tratamentul pt alta FIV(am mai facut 3) la dr dracea laura...deosebita ca medic, nicidecum nu vrea sa ma pacaleasca...chiar si in romania sunt oameni de caracter... de ce spun asta(ca nu vrea sa profite de banii mei), pentru ca, eu i-am spus ca am posibilitatea sa-mi fac rost de medicatie din alta parte mai ieftin...a spus ca nu-i nici o problema (de obicei se castiga ff mult de la medicamentele folosite)si mi-a mai spus ca inafara de medicatie, toate cele...ma mai costa 1400 de euro. O consultatie costa 800 de mii si cu eco..1 milion.Mie, pentru o Fiv, nu-mi pare mult, mai ales pt ca am spus ca am mai facut si la timisoara(la prof munteanu), in ungaria... Doctorita este specializata in fertilizari.Este o tipa deosebita, absolut deosebita.. Ungaria.Germania...nu-i chiar asa de roz. nu spun ca in romania toti medicii sunt super (eu cred ca am mers la toata spuma).am 37 de ani si de la 22 de ani ma chinui sa am un copil.Am gasit-o pe dr dracea si imi vine sa plang ca numai acum am dat de ea..iti explica tot, are rabdare, nu are fitze, este un medic adevarat...
eu iti doresc succes si sunt convinsa ca vei fi incantata de ea cand si daca ai s-o cunosti... as fi bucuroasa sa stiu in viitor ce-ai mai facut.
Eu printre altele, m-am hotarat sa adopt si o papusica...abia astept..
0
14-08-2007, ora 00:00
cristina bratu
Nu este medic/terapeut
cristina bratu
multumesc din suflet pt raspunsurile voastre si sper sa ma tineti la curent cu ce a-ti mai facut va pup
0
14-08-2007, ora 00:00
lililutza
Nu este medic/terapeut
lililutza
este medic la giulesti (e in bucuresti spitalul), dar cred ca nu ai sanse sa poti sta de vb cu ea acolo. Eu merg la ea la cabinet (te programezi la tel 0727833833). e bine ca mergi la consult acolo in spania, dar sfatul meu este sa nu te operezi inca... vb aici..nu stiu de ce, dar toata lumea se arunca la operatii( e cumva chirurg dr la care mg?)...ti-am mai spus, o consultatie si un eco vaginal, m-a costat un milion.Mi-a dat analize de facut...aici, depinde de tine unde le faci, sunt cateva care trebuie facute la cantacuzino la institut, in alta parte nu au reactivii specifici.Cand le faci, mg cu analizele la ea si-ti spune care sunt pasii de urmat.Ai incredere in ce spun despre doctorita asta.Eu la ultima FIV am avut o cadere psihica si am zis gata..imi ajunge...o sa fac naibi cancer de la atatea med pe care le-am luat si atati hormoni.Am cunoscut o gagica care mi-a spus ca a facut la ea 2 fertilizari(dupa prima a facut un copil si a mai vrut un copil si a mai facut o fertilizare) si ca ar fi bine sa mg la ea.Eu in mintea mea "da...sigur.bun doctorul...da eu...tot fara copii...vrea bani...".Dupa un timp m-am gandit ca sa mg. o consultatie, ce mai conteaza un milion dupa cati bani am dat pana acum.Jur...cand am vazut ce profi e, nu mi-a venit a crede...Asa iti spun si eu, cum mi-a spus tipa aia...incearca..
0
14-08-2007, ora 00:00
simonet
Nu este medic/terapeut
simonet
AI DREPTATE NU TOTI MEDICII SANT LA FEL...EU AM LUCRAT CU UN ASTFEL DE DOCTOR DUMNEZEU SA-L IERTE(ORL)...ERA UN DOMN CU TOTI!!!!!!IN FINE TE ROG DACA POTI SA-MI SPUI CARE ERA CLINICA DIN UNGARIA, MACAR SA STIU DACA VOI MERGE LA ACEEASI!!!SPER DIN TOT SUFLETUL SA REUSESTI...PENTRU CA EU STIU CATA RABDARE SI CREDINTA O SA AM NEVOIE.DE MESERIE SANT ASISTENTA SI CREDEMA CA STIU CE PRESUPUNE ACEASTA INTERVENTIE , CARE SANT RISCURILE...ETC.
0
15-08-2007, ora 00:00
lililutza
Nu este medic/terapeut
lililutza
eu am fost la debretin(nu stiu daca se scrie asa) si am auzit ca e clinica la seghed. Mie nu-mi mai trebuie. E f greu la unguri, bine cred ca nici un ungur nu stie engleza.Eu am fost cu o prietenacare vb ungureste, care iti poti da seama ca nu stia termenii medicali si din punctul asta de vedere e f greu.iti doresc succes si multa rabdare.
0
16-11-2007, ora 00:00
denyy10
Nu este medic/terapeut
denyy10
avem doctori buni si in Romania...stiu cazuri care au apelat la FIV si acum au copii...
0
24-11-2013, ora 11:56
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Intr-adevăr, in cazul trompelor care nu sunt permeabile se apelează la FIV.Dosarul pentru FIV cuprinde si un set de analize hormonale (cum ar fi AMH, raportul LH/FSH, prolactina,...)dar si analize pentru a se confirma dacă sarcina obţinută nu se va pierde.Astfel de analize sunt pe linie autoimuna sau hematologica.Un anumit tip de analiza se efectuează si la partener, , întrucât rezultatul pozitiv al acesteia duce la pierderea sarcinii.
Exista anumite protocoale pentru FIV.Exista medici care urmeaza protocoalele cu strictete.Se pot face toate analizele de la prima procedura de FIV sau se pot completa după o procedura FIV nereusita.Nici in străinătate procentajul de reuşită pentru FIV nu este 100%.Pe măsura ce se urmeaza cu strictete procedurile, şansele de reuşită vor creste.
0
03-02-2015, ora 23:45
AlinaStoichiciu
Nu este medic/terapeut
AlinaStoichiciu
Bună seara.eu nu mai am menstruaţia de 2 ani.Am fost la diverşi dr ginecologi şi la endocrinolog şi nu am nimic în urma analizelor.ecografiilor şi altor investigaţii...Am luat anticoncepţionale şi mi-a venit aşa o idee ceva...roz...dar de 3 luni nimic...Am dureri în fiecare luna de burta dar atât.chestia este ca mai vreau un copil.Am un băiat de 9 ani şi de atunci nu am mai rămas niciodată..Nu ştiu la ce dr sa mă mai duc în speranţa că îmi va găsi şi mie leacul...unde în Bucureşti sau mai bine spus la cine sa mă duc?
Va rog frumos sa mă ajutaţi.poate a mai fost cineva în situaţia mea.îmi doresc foarte mult încă un bebe.Menţionez ca am 34 ani şi am făcut şi RMN la hipofiza şi e k.😕😕😕😕
0
16-02-2015, ora 12:57
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Este impropriu spus ca nu aveti nimic.Daca erati sanatoasa ati fi avut si menstruatie lunar.Depinde ce investigatii ati facut.Poate nu aveti nimic in urma investigatiilor respective.Asta nu inseamna ca s-au urmat toate etapele in cazul dvs.
Trebuie insistat mai mult intrucat exista medici specializati in astfel de patologie.La varsta de 34 ani se poate obtine, totusi, intrarea in normalitate in ceea ce priveste menstruatia.
0
16-02-2015, ora 20:39
AlinaStoichiciu
Nu este medic/terapeut
AlinaStoichiciu
Mulţumesc frumos pentru răspuns.aşa mă gândeam şi eu.ceva trebuie sa am dar în urma analizelor hormonale şi RMN ului la glanda hipofiza nu am nimic...ce analize sau investigaţii trebuie sa fac...ca nu mi-a zis nici un dr altceva decât sa iau anticoncepţionale...pe care le-am luat o perioada dar acum nu mai îmi vine nici cu alea...Va rog frumos sa-mi spuneţi ce sa mai investighez...
mulţumesc anticipat
0
23-02-2015, ora 13:18
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Nu aveti menstruatie in urma unor dereglari hormonale.Tratamentele anticonceptionale inseamna tot hormoni.Deci, este indicat sa faceti dozarile hormonale inainte de a incepe orice tratament hormonal.Este esential sa faceti testul Papanicolaou inainte de orice alt tratament pentru a exclude probleme ale colului uterin.
Valoarea AMH, rezerva foliculara, valoarea prolactinei sunt doar cateva din investigatii.
Este bine ca RMN este bun.
De aceea v-am si sugera sa faceti un set complet de investigatii.Din pacate, nici chiar pacientelor mele nu le pot da sfaturi fara a le face o evaluare completa, de aceea este bine sa facei consultul la un ginecolog cu specialitate ginecologie endocrinologica.Este mai greu de stabilit prin e-mail.
0
14-04-2015, ora 21:46
AlinaStoichiciu
Nu este medic/terapeut
AlinaStoichiciu
Eu am ales sa mă duc la dr Marilena Baluta de la Generis...mi-a dat sa fac câteva analize şi HSG sa vedem pe urma ce e...dar mi-a zis sa încep sa iau Climen şi Aspenter pana aflam ce si cum...in urma analizelor duse de mine am estrogenul mic...mă rog nu ştiu...O sa urmez cu ce mi-a zis şi va spun dacă am fost mulţumită sau nu...
0
23-05-2016, ora 10:06
YUMD
Nu este medic/terapeut
YUMD
Buna ziua as dori o informatie, am 30 de ani am fost maritata si am 3 copii.Am divortat si acum stau cu un barbat minunat care isi doreste copii, dar eu am o problema.Nasterile mele au fost prin cezariana si la a 3 mi sau legat trompele.Intrebarea mea ar fii daca mai am vreo sansa sa mai fac copii?
1
13-08-2016, ora 13:21
verram
Nu este medic/terapeut
verram
Am fost la un pas de moarte din cauza medicului Laura Dracea si a clinicii Gynera. A fost cea mai mare greseala a vietii mele sa ma las pe mana acestor macelari. Din cauza ei, am ajuns la operatii complicate pentru a-mi salva viata, fara a mai pune in discutie sansele slabe pe care le mai am, de a ramane insarcinata. Acest medic nu a invatat inca, faptul ca atunci cand o femeie apeleaza la o clinica de infertilitate, are o situatie speciala. Ea insa, indiferent de starea pacientei si particularitati, aplica neconditionat aceleasi tehnici: inseminare, stimulare ovariana si fertilizare in vitro. Cititi pe internet, acest medic a mai avut probleme cu paciente, care au dat-o in judecata pentru malpraxis, nu sunt singura in aceasta situatie.
0
17-02-2017, ora 07:21
Eveli
Nu este medic/terapeut
Eveli
Buna fetelor daca va pregatiti sa fugiti la Sibiu pt fertilizare va rog sa va ganditi de doua ori, mi.am facut fiv in 4 ianuarie fara succes..probabil asa a fost sa fie!Dezamagirea mea este ca eu am produs 13 foliculi din care 12 maturi sau prins 11 embrioni a doua zi au mai ramas 6super sanatosi fiecare aveau formate cate 8, 9 celule asta era a treia zi de la punctie, in a patra zi au zis ca nu ma mai tin la curent pt ca embrionii sunt perfecti dar surpriza am avut.o sambata a cincea zi in care s.a facut embrio -transferul am mai ramas cu 3embrioni din care 2nu sanatosi si unul bun ei mi.au propus sa ii transferam pe toti pt ca oricum numai aveam niciunul de rezerva...am facut embriotransferul dar dupa cum am scris fara succes...
0
13-02-2019, ora 13:11
Oanabrunetzika
Nu este medic/terapeut
Oanabrunetzika
Buna ziua.. As avea si eu cateva intrebari despre procedura aceasta( FIV). Cu ce ati inceput ??ati facut prima oara analizele specifice si dupaia v ati dus la o clinica specializata???
1
29-05-2019, ora 10:47
Elenatataru
Nu este medic/terapeut
Elenatataru
Buna, am trecut de multe ori prin aceasta procedura. Toate esecurile de FIV se datorau varstei inaintate, odata cu varsta capacitatea mitocondriilor de a genera energie necesara pentru ovocite permanent scade si din cauza acesta nu reuseam sa raman insarcinata. Parerea mea e ca procedura FIV difera de la caz la caz, unele femei pot sa ramana insarcinate din primele incercari, altele ca mine au nevoie de o procedura mai complexa. Prin recomandari am hotarat sa apelez la o alta clinica in strainatate, acolo medicii mi-au zis ca cea mai potrivita solutie pentru problema mea este o noua procedura care consta in donare de mitocondrii. Dupa cateva incercari am reusit sa raman insarcinata si acum sunt mamica fericita a unei fetite minunate. Este un sentiment frumos de a fi mamica!
0
17-11-2022, ora 17:03
John 55
Nu este medic/terapeut
John 55
Buna seara.
Mai e cineva pe-aici ???
Ați reușit sa Rămâneți însărcinate prin fiv.?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mituri legate de infertilitate
  • Cauze de infertilitate la femei
  • Clasificare: lista completa de cauze de infertilitate feminina
  • Cauze hormonale de infertilitate la femei
  • Cauze pelviene ale infertilitatii la femei
  • Cauze cervicale ale infertilitatii la femei
  • Cauze ovariene de infertilitate
  • Cauze uterine de infertilitate: endometrioza si fibromul
  • Semne de infertilitate la femei - indicatori de infertilitate feminina
  •