Inflamare partea dreapta fata

14-02-2015
ana202009
Nu este medic/terapeut
ana202009
Buna ziua, de foarte multe luni partea dreapta a fetei impreuna cu gatul si mai nou mana ( totul pe dreapta) mi se umfla si am niste dureri groaznice.Tot odata si gingia o simt imflatama desi nu este rosie. Am facut o multime de teste imunologice, RMN cerebral, ecografii cervicale insa nu evidentiaza nimic. Mi s a pus diagnostic de nevralgie trigeminala, dar in urma medicamentelor nu simt nimic schimbat, iar la RMN nu s a vazut aceasta nevralgie. In afara de aceasta umflare am si dureri de gat si in piept cand incerc sa inghit. Am facut criptoliza insa problema nu este 100 % rezolvata. In perioada in care au inceput simptomele mele ciudate mi-a aparut si o 'umflatura' sub limba, tare, nedureroasa.
In speranta ca poate cineva stie ce as putea avea va atasez mai jos likul cu poza facuta la umflatura din gura.
http://postimg.org/image/c7151p24t/
2 comentarii
0
14-02-2015, ora 19:22
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. cavitatea bucala, inflamatia gingiilor tine de medicii stomatologi sau maxilo-facial unde trebuei de facut consult si radiografii la radacina dintilor.
2 am vazut pe poza starea limbii, este incarcata si poate vorbi despre mari probleme gastro-intestnale care indirect sau direct afecteaza faringele
3 in concluzie pot fi 2-3 probleme separat( gastrice, dantura si cervicale)
care dau simptome separat , dar puse toate la un loc.. cam incurca gasirea remediului corect.
luati cu rabdare fiecare problema separat si rezolvatile, pas cu pas
0
14-02-2015, ora 19:59
ana202009
Nu este medic/terapeut
ana202009
Multumesc pt raspuns.Am avut o gastrita watermelon care saptamana trecuta la endoscopie arata mult mai bine insa duodenul inca e in stare proasta. Problema digestiva chiar nu ma deranjeaza cu nimic avand in vedere ce dureri groaznice am la fata si mana. Totusi "umflatura" aceea din poza vi se pare a fi normala?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul