inflamatie a ovarelor

10-10-2011
cos_s
Nu este medic/terapeut
cos_s
nu scap de o inflamatie a ovarelor. durerile la menstruatie sunt groaznice. am observat ca daca fac antibiotic in luna respectiva durerile sunt diminuate, si tin minte ca foarte bine imi facea si polidinul, dar nu se mai gaseste. dati-mi va rog o solutie alternativa antibioticelor. mi s-a spus sa merg si la un doctor homeopat, si o sa ma duc, dar pe timp scurt pana la urmatoarea menstra as vrea sa fac ceva sa previn calvarul.
multumesc!
4 comentarii
0
10-10-2011, ora 19:20
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Cel mai bine este sa urmati un tratament homeopatic, singur sau susţinut de acupunctură. O soluţie de moment sunt antiinflamatoarele şi, în mod deosebit, Diclofenacul şi derivaţii săi.
0
10-10-2011, ora 22:40
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
aceasta inflamatie a ovarelor, cum o numesti tu, a fost investigata mai in amanunt???ar putea fi o insuficienta ovariana, eu zic sa mergi la un ginecolog bun, la un endocrinolog..tratamentul cu antibiotice si homeopat, fara un diagnostic concret este apa de ploaie.
0
11-10-2011, ora 18:41
cos_s
Nu este medic/terapeut
cos_s
am diagnosticata cu insuficienta ovariana, dar singurul tratament care mi s-a dat a fost cu anticonceptionale, pe care nu le mai iau acum pentru ca vreau sa fac un copil.
iar in legatura cu antiinflamatoarele, e o problema pentru ca am ulcer.
0
12-10-2011, ora 11:28
roxi21
Nu este medic/terapeut
roxi21
buna ziua sunt din tecuci judetul galati si am 20 de ani.asi vrea un raspuns la o intrebare care pe mine ma framanta de cand am fost operata de chist ovarian la 13 ani.de la varsta de 13 ani am ramas decat cu un ovar acela fiind cel stang cel drept nu-l mai am, si de 5 luni de zile ma chinui sa raman insarcinata cu logodnicul meu si nu stiu sigur daca pot face copii daca am decat un singur ovar, mama mea stie problema mea si mai stie daca pot sau nu sa fac copii dar ea nu mia zis nimic in legatura cu asta niciodata ea nu a purtat cu mine o discutie.astept un raspuns de la dumneavoastra vreau sa stiu daca pot sa fac un bebe sau nu. va rog ajutatima macar cu un sfat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai bune metode de a scăpa de crampele menstruale
  • Dureri menstruale puternice - cauze, tratament, remedii, sfaturi utile
  • Realizarea atlasul ovarului uman cu rezoluție la nivel celular - un pas spre crearea ovarului artificial
  •