Influenteaza antibioticele analizele de sange?

17-02-2010
alinagheorghe
Nu este medic/terapeut
alinagheorghe
mi-am facut un set de analize si in urma acestora doctorul mi-a prescris Cefuroxima Antibiotic si Rubifenpentru 10 zile.Problema este ca trebuie sa mai fac un set de analize pe care trebuie sa le fac saptamana viitoare date de doctorul ginecolog pt a vedea daca ar trebui sa continui sau nu anticonceptionalele...Ar trebui sa astept sa termin tratamentul cu antibiotice si dupa aceea sa fac aceste analize si daca da..trebuie sa mai astept cateva zile dupa ce termin tratamentul?sau pot sa le fac fara ca antibioticele sa influenteze analizele?multumesc anticipat:*
5 comentarii
0
17-02-2010, ora 14:02
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
e vorba de analize hormonale ce trebuie să faceţi? dacă da, atunci nu sunt influenţate de antibiotice
0
17-02-2010, ora 14:57
alinagheorghe
Nu este medic/terapeut
alinagheorghe
Am de facut analize la sange..de genul calciu, glicemie, Tgo, Tgp, colesterol, si alte chestii pe care nu le inteleg de pe trimitere..
0
24-02-2010, ora 16:32
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
mai influenţează antibioticul anumite rezultate cum ar fi TGO, TGp nu cred că este problemă dacă faceţi analize- dar trebuie apoi să nu uitaţi să spuneţi medicului ce luaţi şi de câtă vreme= pentru ca să nu interpreteze în mod greşit.
0
05-04-2012, ora 17:39
unudoitrei
Nu este medic/terapeut
unudoitrei
antibioticele influenteaza analiza bhcg?
0
28-01-2018, ora 12:43
AndreiB22
Nu este medic/terapeut
AndreiB22
Buna ziua,

Un spray pentru ureche care contine antibiotic poate influenta in vreun fel analizele de BTS (Chlamydia, Gonorrhoea, HIV, Syphilis, Hepatitele, test urina si altele daca e cazul) ? Ma refer aici la Otomize ear spray (contains three active ingredients, dexamethasone, neomycin and acetic acid).
Locuiesc in strainatate si am prins destul de greu programarea pentru aceste analize. Persoana care face programarile mi-a zis ca unele antibiotice pot influenta rezultatul, dar nu stie care si daca iau antibiotic mai bine anulez programarea preventiv.

Va multumesc,
Andrei
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: