Inghitirea propriului lichid seminal

14-08-2017
Vlad4Fun
Nu este medic/terapeut
Vlad4Fun
Buna ziua, sunt adolescent si am avut curiozitatea de a-mi incerca propriul lichid seminal facndu-mi autofelatie(a fost doar o curiozitate), dupa aceea m-am gandit daca exista riscuri in urma actului pe care l-am facut, am citit pe internet articole despre boli cu transmitere sexuala care pot fi extinse si alte parti ale corpului prin sex oral, producerea cancerului, etc. As dori sa stiu daca am de ce sa ma tem, am uitat sa mentionez ca sunt virgin, astept raspunsul dvs., multumesc.
3 comentarii
0
15-08-2017, ora 09:47
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Daca nu te stii bolnav de vreo boala cu transmitere sexuala prin partile intime, atunci nu ai de ce sa te temi. Dar ce ti-a indus aceasta curiozitate, cumva pornografia? Si trebuie sa fii foarte flexibil sa poti face asta, ori sa ai cateva coaste lipsa.Ori, sa ai un penis foarte mare... Circula la un moment dat un zvon despre cantaretul Marilyn Manson, cum ca si-ar fi facut operatie de indepartare a doua coaste, pt a-i permite sa-si faca autofelatie. :))
Ca fapt divers, ti-a placut gustul propriului lichid seminal?
0
15-08-2017, ora 11:40
Vlad4Fun
Nu este medic/terapeut
Vlad4Fun
Nu, a fost o tampenie, care sper sa nu aiba urmari pe care le voi regreta, faza naspa e ca nu stiu daca am vreo boala cu transmitere sexuala..sunt ragusit de cateva zile, cred ca din cauza unei bauturi reci, sper sa nu fie din cauza actului pe care l-am facut..Imi poti da un sfat?
0
15-08-2017, ora 12:14
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Daca spui ca esti virgin, sunt slabe sanse sa ai vreo boala cu transmitere sexuala. Deci, poti sta linistit--------* modificat de Admin
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici