ingrijire bolnav dupa o fractura de sold neoperata

23-04-2009
mony2002
Nu este medic/terapeut
mony2002
ma numesc monica am 32 ani si deoresc niste recomandari pt mama mae care a suferit o fractura de sold neoperata mama mea avind si probleme de natura psihica doctorul care o are sub observatie nedindusi acordul pt operatie mama mea are in curind un an de la fractura de sold am facut nu demult un control la medicul ortoped care a spus ca a evoluat bine fractura ca sa prins osul dar maama mea are in continuare dureri abia poate sa mearga utilizind cirjele da aceea as dori niste indrumari mai ample in legatura cu ceea ce pot face sa mai poata fii ct de cit femeia energica care a fost cindva mentionez ca mama are 60 de ani as dori de asemeneadaca se poate ce statini recomndati pt afectiunile dinsei va multumesc anticipat
1 comentarii
0
31-01-2010, ora 13:55
gallusfuria
Nu este medic/terapeut
gallusfuria
Buna, eu ma numesc Laura si am 31 ani si in aceeasi situatie sunt si eu cu mama mea bolnava psihic fiind nu au vrut sa o opereze de fractura de sold cu care s-a ales fiind internata la psihiatrie ( are 57 ani).Vad ca nu ai primit nici un raspuns de la vreun specialist si-mi pare rau ptr. asta Mama are si ea aproape 2 ani de cand merge cu cadrul ajutator.Este foarte greu si ptr. ea si pentru mine.Daca aflii ceva sau daca pur si simplu vrei sa schimbam pareri gallusfuria este id-ul meu de mesenger.
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK