inhibarea dorintei

16-04-2009
toader_alex1
Nu este medic/terapeut
toader_alex1
buna ziua. am mare nevoie de ajutorul unui specialist. sa trec direct la subiect : prietena mea refuza sa mai intretina relatii sexuale cu mine pe motiv ca "s-a largit prea mult de cand suntem impreuna" si ii este frica sa nu se largeasca mai tare. Am nevoie de sfatul unui specialist. Vreau sa stiu daca temerile ei sunt intemeiate sau nu. Multumesc
7 comentarii
0
16-04-2009, ora 21:45
nicolla_75
Nu este medic/terapeut
nicolla_75
temerile ei nu sunt intemeiate, asta este doar in imaginatia ei, trebuie sa ai rabdare si sa vorbesti cu ea mai mult despre asta.
0
17-04-2009, ora 02:04
toader_alex1
Nu este medic/terapeut
toader_alex1
multumesc nicolla dar as vrea un raspuns ceva mai detaliat daca se poate
0
17-04-2009, ora 20:06
toader_alex1
Nu este medic/terapeut
toader_alex1
nu mai raspunde nimeni?
0
18-04-2009, ora 23:20
dear
Nu este medic/terapeut
dear
buna seara! spune-i prietenei tale ca intrarea in vagin si vaginul sunt elastice si se muleaza dupa penis.este o particularitate a fiecaruia cit il are de lung sau de larg. daca prietena ta nu vrea sa aiba relatii sexuale pe acest motiv ce o sa spuna cind va trebui sa faca un copil care iese prin vagin si vorba aia: nu e cit un penis
nu vreau sa intri la idei dar nu cumva are alte motive pt care nu vrea sa faca dragoste cu tine, daca nu atunci nu ar strica sa se documenteze cum e cu organele sexuale feminine.
multa bafta si paste fericit!
0
23-04-2009, ora 18:43
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a Inviat!

Doamne Dumnezeule, am trait s-o citesc si pe-asta! Motiv mai infantilo-senescent ca cel pe care ti l-a oferit prietena ta, n-am mai auzit/citit, plus ca, este irational cu desavarsire...
Alex, Dear ti-a dat un raspuns mai mult decat elocvent, in special partea finala a acestuia...citeste cu atentie si vei intelege multe ;)
Ai mare grija, pentru ca s-ar putea sa iti spuna in curand ca nu mai vrea sa fiti impreuna, si sa gaseasca tot un motiv stupid si deloc plauzibil !
0
12-05-2009, ora 17:43
andreea2810
Nu este medic/terapeut
andreea2810
si chiar daca ar fi adevarat ca se largeste..:-@.care ar fi in fond problema...?se gandeste sa va despartiti si ii e teama dc vor zice viitorii ei parteneri sau ce?? atata timp kt u nu ii reprosezi u nmk, dc se streseaza p chestia asta??

si cand va naste...copilul p unde va iesi...?ca atunci se va dilata ff mult...
0
16-05-2009, ora 13:12
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
e intradevar un rasuns stupid din partea ei.si poate intradevar sun alte probleme pentru care nu vrea sa intretina relatii sexuale cu tine, gindestete bine si la aceasta.pentru ca fetele pot zice multe, si pe neintelesele baietilor..asta pentru ca daca spre exemplu ti-ar zice direct faptul ca are dureri in timpul actului sexual sau ca tu nu faci ceva asa cum trebuie, tu ai fi disperat si ai crede ca e ceva problema in tine.da zicind ca nu vrea sa se "largeasca", ea intr-un fel isi ea vina asupra ei si "scapa" de relatii sexuale.
daca aveti o relatie stabila, nu va certati, totul la voi e bine din toate punctele de vedere in afara de acesta si daca puteti la urma urmei vorbi cu ea deschis despre toate, atunci dece sa nu o intrebi direct care ar fi problema reala de ce nu vrea so faca cu tine?!si daca e in altceva problema in afara de ceea ca nu vrea sa se "largeasca", atunci incepeti prin a va cunoaste unul pe altul din toate punctele de vedere, mai ales din cel fizic.intreab-o ce si cum iar placea, fetele pot avea multa fantezie si poate ca un act sexual ea isi imagineaza alt cumva fata de cum e el in realitate.vorbiti deschis!
dar daca intradevar crede ca se va largi, atunci ii trebuie un consult ginecologic, medicul ii va putea explica fiziologia corpului ei, si poate dupa aceasta isi schimba ea parerea si va fi totul ok la voi.multa bafta!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Actul sexual propriu-zis
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •